Energijska Esenca Marija Magdalena

33,00 

Esenca je energetsko zaščitena, kar pomeni, da ne sprejema vase zunanjih energij. Polnjena je v visoko kvalitetne stekleničke. Uporaba: Esenca je namenjena samo za zunanjo uporabo. Esenco primite v dlani in jo podržite na vaši srčni čakri, da se povežete z njo. Pretresite stekleničko in jo 3x razpršite nad svojo kronsko čakro (v energijskem polju) in jo nato še vdahnite vase. Lahko tudi podate namero. Priporočljivo je, da esenco uporabite 3 x na dan, (če čutite, lahko tudi večkrat),npr. ko se zbudite, pred meditacijo, ko začutite padec vibracije, pred pomembnim dogodkom, pred spanjem. Ni primerna za uporabo v izparilniku! Naj esenca postane del vas in vam služi v najvišje dobro. Božanski objem❤️

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Energijska esenca je delo mojstrice Mojce Lampe. Zato vsa vprašanja in naročila posredujemo njej in je za dostavo potrebno počakati kak dan več, če slučajno esence nimamo v neposredni zalogi. Hvala za razumevanje!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Pa je prišla dolgo pričakovana. Nikoli nisem bila povezana z njo. Zdaj…zdaj čutim in vem, koliko je potrebna in kako močno je vedno bila prisotna v naših življenjih, četudi je sami nismo zaznavali.
Hvaležna, da sem imela to čast jo skreirati.
Priznam, božanska je. 🙏😇
❤️ Energijska esenca Marije Magdalene ❤️
Marija Magdalena je…
Brezpogojna ljubezen.
Sočutje.
Sprejemanje.
Sveto partnerstvo.
Sveta družina.
Sveta ženska energija.
Zdravljenje srca in maternice.
Bila je duhovna vodnica. Svetnica. Svečenica. Zdravilka.
Ženska, ki je prehodila svojo lastno trnovo pot na zemlji, da bi se ponovno povezala in obudila svojo esenco. Skozi njo so prehajala znanja, ki jih je učil tudi Jezus. Velikokrat skrita za njim, da bi obvarovala svojo bit, saj takrat ženske niso imele moči in vloge v družbi.
Čutila je bolečino in rane vsake zavržene in potlačene ženske, saj se je zavedala, da so tudi njene.
Skupaj z Jezusom sta predstavljala Sveto partnerstvo. Ravnovesje svete ženske in svete moške energije. Ljubezen na visokem duhovnem nivoju.
Njen simbol so bele lilije. Cvet, ki predstavlja čistost in ima močno simboliko v duhovnem svetu.
Esenca pomaga pozdraviti naše lastne in kolektivne ženske travme, odpustiti, globoko sprejeti in skozi to preobrazbo aktivirati brezpogojno ljubezen v nas.
Skozi lastna zavedanja in spoznanja nam pomaga, da se dvignemo h Kristusovi zavesti, ki je zavest enosti in predstavlja naslednjo stopnjo zavedanja od te, na kateri smo zdaj.
Njena moč zdravljenja je bila neverjetna, saj je prihajala iz čistega srca. Srca, ki je neizmerno ljubilo. Tako močno, da ni bilo čutiti nič druga kot samo ljubezen.
Ob uporabi lahko zaznavate nežno zeleno barvo, ki je barva srčne čakre. Esenca pomaga podpreti srčni predel in videti svet skozi oči brezpogojne ljubezni.
Meditacija ob prvi uporabi:
” Hodiš bosa po praprotni poti skozi gozd. V zraku zaznavaš belo meglico, ki se širi skozenj. V sebi čutiš mir in lahko bi objela tišino, ki ti sledi. Sprašuješ se, kako naenkrat vidiš svet v drugih barvah. A hkrati veš, da je kot tak vedno obstajal. Ni se spremenil on, spremenila si se ti.
Vsak korak postaja lahkotnejši. Čutiš, kako ti s telesa odpadajo bremena, kako se z vsakim novim korakom osvobajaš travm, bolečin, ran, ki so se že dolgo nazaj zarezale v tvojo dušo. Sloj za slojem se valijo vstran od tvojega telesa.
Močna prisotnost brezpogojne Ljubezni te omami. Lahko bi se usidrala vanjo in kot nasedla ladja za večno ostala tam.
Pot te pripelje do vode. Počepneš in z rokami, kot da jih vodi nevidna sila, zajameš vodo in si umiješ obraz. Še enkrat ponoviš in še enkrat. Nenadoma se zaveš, da z obraza čistiš svojo žalost, z gubami globoko zarezanimi vanj. Žalost, ki je večja kot gora in globja od oceana. Žalost, ki jo imamo vse v sebi, a smo jo davno od tega zaklenile in nanjo pozabile.
Žalost, ki ni bila nikoli dovolj izjokana in slišana.
Nato se pojavi Ona – Marija Magdalena.
Drži te za ramo, a jo čutiš povsod. Njena navzočnost je kot spoj miline, sočutja in popolnega sprejemanja.
Prevzame te moč njenega dotika, ki sproži močan val energije skozi tvoja telesa. Pomaga ti pri procesu zdravljenja. Prepustiš se in zaupaš.
Močna transformacija zruši še poslednje sledi zakopane žalosti, ki se razletijo na tisoče koščkov. Preplavi te Ljubezen. Eno in edino resnično čustvo, ki je kadarkoli obstajalo.
Z brezmadežnim pogledom v tvoje oči naznani konec procesa. Obstaneš in pogled se ti ustavi na reki, ki odnaša vse, kar več dolgo ni tvoje.
Z globokim spoštovanjem v sebi se Ji zahvališ, ker veš, da sta od zdaj najprej za vedno povezani. “
Koga lahko Marija Magdalena nagovori? Vsakomur pokaže, da nihče ni izgubljen in da nobeno dno ne more biti tako nizko, da bi izgubili možnost za dosego popolne ljubezni.
Esenca je podprta s kristali roževca, ametista in kamene strele ter bleščicami 24-karatnega zlata.
Vsa navodila za uporabo dobite priložena.
Esenca ni nadomestilo za uradno priznano terapijo, predpisano iz strani zdravniške stroke. Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.