Kraljevska Zapestnica

47,50 

“Tolikokrat si stala na mestu, s pogledom uperjenim v daljavo in se spraševala – ali s to življenje res izplača? Kamorkoli pogledaš, stopiš, želiš, se zdi – se samo zdi, da obstaja prepreka, stop znak, neprijetne situacije ali ljudje. Se tole res izplača? Tukaj, s tem trenutkom, slišiš odgovor. Da, se. Ker v sebi z vsem tem, kar je, zbujaš zaupanje, milino, večno ljubezen in druge s tem učiš, da se da drugače. Ta neomajna Resnica v Tebi ne želi potihniti in niti ne bo. Si drugačna? Morda. Predvsem si pa zvesta sebi, neizmerno Močna in v sebi nosiš daljno Modrost vseh tistih, ki so znali drugače. S srcem in umom. Preljuba Kraljica, dobrodošla.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Modra korala je velikosti 6 mm (polirana) in Pirit 3 x 4 mm. Slikano pod belo svetlobo. Prilagoditev obsega ni mogoča. Na voljo sta 2 unikatni, saj je vsak kamen zase popolna umetnost in se ne more ponoviti. Kamni so naravni in unikatni. Kamena strela je polirane površine in AAA kvalitete. Velikosti je nekje 10x12mm. Kot vmesniki so uporabljeni Hematiti v srebrni barvi. V zapestnici so intuitivno izbrani kamni – njihove barve in zaporedje. Obseg se žal ne more prilagajati.  Slikano je pod belo svetlobo, da lahko vidite podrobnosti kamnov, ki se drugače ne bi videle.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo.  Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. 

Zdravilne lastnosti Lapis Lazuli lahko pomagajo pri fizičnem, čustvenem in duhovnem ravnovesju in težavah. Ima zdravilne moči za pomoč pri fizičnih in čustvenih težavah. Uporablja se tudi pri zdravljenju z energijo in uravnoteženju čaker. Kristalne terapije Lapis Lazuli so povezane predvsem s fizičnimi težavami grla, razkrivanjem resnice in uravnoteženjem Grlene Čakre. Terapevtske uporabe Lapis Lazuli imajo dolgo in dobro dokumentirano zgodovino. Meditacija z Lapis Lazuli lahko prinese večjo zavest.

Modra korala se imenuje tudi kamen harmonije in rasti. Znan je tudi kot t.i. Morski vrtovi, ker so videti kot rastlina. Omogoča igro in raziskovanje, medtem ko okoli nas vrže energetsko varnostno mrežo. Dobro je tudi za vašega notranjega otroka. Spodbuja obilje in bogastvo na vseh področjih.
Modra korala povečuje psihično zavest in spretnosti ter pomaga pri sporočanju informacij, pridobljenih z vašimi psihičnimi sposobnostmi. Uporablja se lahko na katerem koli Šamanskem potovanju. Omogoča intuicijo in vizualizacijo. Pospešuje pridobivanje in prenos znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.