Zapestnica Rasa

35,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Rasa v Sanskritu pomeni *bliss* – blaženost oz. blagoslov. Če prevajamo dobesedno, potem pomeni “Božje darilo”. Skrite želje se manifestirajo, ljubezen vedno znova pokaže pot. Priporočam oseb, ki si želi več dobre energije čez dan, predvsem pa da najde in živi Iskreno Veselje. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane

Moder z zlatimi odtenki je Lapis Lazuli, črn je Obsidian in odsevno moder je Kianit. So premera 8 mm in polirani. Roževec je premera 6 mm in je facetiran kamen. Na obesku je zapis v prevodu “Živi svoje sanje”. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kianit je zelo pomemben kamen, ki lahko ojača ne samo tvoj um, ampak tudi celo telo. Za nekaj tako majhnega in lepega, lahko Kianit uskladi vse čakre v tvojem telesu in vzpostavi ravnotežje in harmonijo. To lahko spodbudi pomirjujoč učinek na tvoje počutje, medtem ko te ohranja osredotočenega. Ko so čakre uravnotežene in odprte, lahko svobodno izraziš svoje mnenje ali občutke.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Glavna naloga tega kristala je znova povezati našo energijo s kavzalno čakro. Dokler na to nismo pripravljeni, kianit oddaja zelo blago silo, ki se je niti ne zavedamo. Njegova energija je kot ponujena roka nekoga, ki nas skuša rešiti. Čeprav smo morda preveč prestrašeni, da bi jo jasno videli, je kljub temu navzoča; biti moramo le pripravljeni videti jo in ji stopiti naproti. Kianit naj bi bil bolj uglašen z eterično kakor posvetno sfero. Višje sposobnosti našega uma so mirovale več tisočletij, toda ko jih bo začel kianit obujati, bomo spet znali fizično odpotovati povsod tja, kamor nam bo srce poželelo. Čeprav smo kianit spoznali šele pred kratkim, obstaja že zelo dolgo časa in utira poti.

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo.  Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. 

Obsidian je kamen čistosti. Simbolizira potrebo po rednem čiščenju vašega telesa, srca, uma in duha toksinov, ki lahko preprečijo prost pretok pozitivnih energij. Zdravilne energije tega kamna vam bodo pomagale doseči ravnovesje v telesu in duhu. Karkoli povzroča strah, bolečino ali skrb, bo odstranjeno. To je tudi kamen, ki je povezan z božanskimi vodniki in duhom skrbnika. Snežni Obsidian je opomnik, da vas samo opazujejo in varujejo v toplem in zaščitnem objemu. Obsidian  deluje kot ogledalo, ki odražato to, kar ste v resnici. Pokazal vam bo, kakšne so vaše slabosti in kako jih lahko spremenite v moč.

To vam bo pomagalo izkoristiti svojo osebno moč in doseči vse, kar želite v življenju, ne glede na to, ali gre za vaše osebno ali poklicno življenje. To moč potrebujete, da postanejo vaše sanje resničnost!

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Čma nakazuje skrivnost, misterij in neznano. Vsebi nosi tudi obet vsega, česar ste zmožni. To je zelo močan kristal, zato vas prosiva, da ne podcenjujete njegove moči. Obelodani vse, kar morate videti, zato bodite pripravljeni! Ne zmeni se za človeško krhkost. Čmi obsidian vam pomaga osvetliti skrite vidike vašega ega, na primer sebičnost, strah ali togost. Ko se odrečete temnejšim platem svojega nezavednega jaza, lahko začnete bolj srečno delovati v materialnem svetu. Na dan bo prinesel tudi vašo veličastnost, ki jo skrivate v sebi.

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih.

Še vedno je pomemben talisman odnosov. Je zelo učinkovit pri privabljanju nove ljubezni, romantike in intimnosti ali pri razvijanju tesnejše vezi z družino ali prijatelji. Podpira povezavo znotraj skupin in skupnosti ter nosi visoko duhovno vibracijo na Zemljo, skozi vesolje in božansko.  Kot vse sorte kremena je tudi rožni kremen univerzalni zdravilni kamen in je vsestranski v svojih fizičnih in metafizičnih uporabah. Njegova vibracija je negovalna, nežna, tolažilna in pomirjujoča. Energija rožnega kremena vibrira v skladu z energijami srčne čakre in spodbuja občutke in izraze topline, sreče, sočutja, razumevanja, spoštovanja in čustvenega zdravja.

Rožni kremen vas lahko tudi spodbudi, da imate radi sebe. Veliko bolj boste odprti za dajanje in sprejemanje ljubezni od drugih, ko boste obvladali spretnost resničnega sprejemanja in ljubezni do sebe. Ljubezen je za človeško srečo tako pomembna, da bi moral ta kristal najti mesto v vsakem domu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Rasa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja