Vilinska Zapestnica

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice).  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Priporočam osebam, ki se počutijo ujete v svojem življenju in si želijo sprememb na čustvenem, ljubezenskem in poslovnem področju. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kristali so premera 8mm. Lava kamen je velikosti 6mm in je prevlečen z zlatom in titanom, ki daje lava kamnu odsevno zlato barvo in titan ojača njegovo delovanje. Uporabljeni so 1 mm manjši vmesniki, kot so na sliki.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rodokrozit predstavlja nesebično ljubezen in sočutje. Širi zavest in povezuje materialno z duhovno energijo. Ta kamen da dinamičen in pozitiven odnos. Rodokrozit je odličen kamen za srce in odnose, predvsem za ljudi, ki se čutijo neljubljene. Privablja dušne prijatelje, vendar ti ne smejo biti blažene izkušnje si upajo. Dušni prijatelji so ljudje, ki nam pomagajo, da se naučimo naših izkušenj v življenju, in čeprav to ni vedno prijetno, je za naše višje dobro. Ta kamen uči srce, da se prilagodi bolečim čustvom brez izključitve, in odstrani zanikanje.
Počisti trebušno in korensko čakro. Nežno prinaša boleča in potlačena čustva na površje, to nam omogoča, da si priznamo in nato odvajamo skozi čustveno sprostitev. Rodokrozit nato pomaga, da ugotovimo tekoče vzorce in prikaže namen za izkušnje. To je kamen, ki vztraja, da si priznamo resnico o sebi in drugih ljudi, brez izgovorov ali utaj, vendar z ljubeznijo zavesti. Ta kamen izboljšuje lastne vrednosti in pomirja čustveni stres.
Rodokrozit nas duševno poživi. Spodbuja pozitiven odnos in povečuje sanje in ustvarjalnost. Ta kamen nas povezuje z višjim umom in nam pomaga, da vključujemo nove informacije. Spodbuja spontano izražanje čustev.

Bela korala je znana kot kamen miru in preobrazbe. Podpiral  vas bo v obdobju spreminjanja in preobrazbe. Pokazal vam bo, kako bi morali ceniti preteklost, vendar zreti v prihodnost. Starodavne civilizacije so v veliki meri uporabljale koralo za medicinske namene. Pomaga umiriti um, spodbuditi intuicijo in olajšati čustveno zdravljenje. Hrani kri in okrepi okostje. Ta kamen tudi spodbuja regeneracijo tkiva pri hranjenju krvnih celic. Poleg tega pomaga pri sproščanju nečistoč iz mišičnega sistema, medtem ko zdravi motnje ledvic, mehurja in ščitnice.

Ker je lava znana po svojih snovnih lastnostih, je čudovita za umirjanje čustev. Pravzaprav kakovost ognja iz tal, v smislu zdravilnih draguljev, pripomore k pomirjujoči, a močni energiji. Ker izvira iz surove energije, se šteje, da je kamen preporoda in ščiti pred razsipavanjem nepotrebnih čustev in misli.

Lava kamen odlikujejo čistilne energije Zemlje, saj se večinoma povezuje s spodnjimi čakrami, ki so ‘zadolžene’ za dobro osnovo posameznika – globoke korenine, varnost in finančno zaledje. Tako lava kamen čisti slabe energije, odpravlja blokade 4. čakre – Solarnega Pleksusa in krepi zavedanje sebe. Krepi občutek stabilnosti, nas prizemljuje in povezuje z energijami Zemlje. Pomaga, da se energijsko okrepite in pogumno stopite po poti sprememb. To je čaroben kamen, povezan s čistostjo, saj prihaja iz samega izvora Zemlje. Je zelo lahkoten in pretočen in zato je sposoben hitro transformirati negativne energije v pozitivne.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.