Zapestnica Ananta Prema

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Obseg zapestnice je narejen na cca 18,1 cm. Primerna za ljudi, ki si želijo odpreti in verjeti v nekaj več. Beseda Ananta v Sanskritu pomeni Neskončna.  Prema v prevodu pomeni “ljubezen” ali “naklonjenost”. Priporočam osebi, ki si želi začutiti Neskončno Ljubezen, ki se skriva v njej, jo sprejeti v svoje Življenje in zaživeti Življenje, ki ji je vedno bilo namenjeno.

*Neskončna Ljubezen je v Njej*

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni so premera 8 mm in so polirane gladke površine. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca. Na obseku so zapisane besede “Verjemi v ljubezen.”

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kunzit je izredno duhoven kamen z visoko vibracijo. Prebudi srčni center in brezpogojno ljubezen, tako da proizvaja ljubeče misli in komunikacijo. Izžareva mir in nas poveže z univerzalno ljubeznijo. Omogoča globoko in osredotočeno meditativno stanje.  Kunzit je zaščitni kamen, ki deluje na posameznika in na okolje. Ima moč, da razprši negativnosti. 
Spodbuja samoizražanje in omogoča svobodno izražanje čustev. Odstranjuje ovire iz naše poti in nam pomaga, da se prilagodimo pritisku življenja. Pomaga lahko pri ozdravljenju blokiranih spominov. Je koristen zdravilec za ljudi, ki so morali prehitro odrasti. Spodbuja kvaliteto strpnosti do sebe in drugih. Pomaga pri zmanjševanju stresa, povezanega s strahom. Kunzit omogoča pogled v lastno notranjost. Dana nam je sposobnost odzivanja na konstruktivno kritiko. V sebi ima moč združevanja razuma, intuicije in navdiha.
Uporablja se lahko za čiščenje čustvenih ran, osvobajanje čustev in zdravljenje strtega srca, še posebej tistih, ki so prenesene iz drugih življenj. Čisti odpor in pomaga pri doseganju kompromisov med osebnimi potrebami in potrebami drugih. 

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Kunzit vas poveže z dušo. Spodbuja čustveno ravnovesje, saj vam pomaga, da se odrečete strahovom in obžalovanjem, ki vežejo na preteklost. Poveže vas z notranjim srcem, v katerem se skriva neskončen vir ljubezni: vaše lastno božansko bistvo.

Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Ta kamen uporabljajo šamani, ker prinaša zaščito med rituali. Uporablja se lahko pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti. Kaže nam »pravo« smer, v katero se lahko premaknemo.  Naravne palice turmalina se uporabljajo kot sredstvo za zdravljenje. Čistijo avro, odstranjujejo blokade, razpršijo negativne energije in opozarjajo na rešitve za specifične probleme. Odličen je za uravnoteženje in povezuje čakre. Uravnoteži meridiane.

Pomaga pri razumevanju sebe in drugih. Omogoča nam, da se globoko v sebi, spoznamo. Spodbuja samozavest in zmanjšuje strah. Prežene vsak občutek žrtve in privablja navdih, sočutje, strpnost in blaginjo. Turmalin je močen duševni zdravilec. Dela ravnotežje med desno in levo poloblo v možganih ter pretvarja negativne miselne vzorce v pozitivne.

Opal je občutljiv kamen z lepimi, a živahnimi energijami. To je kamen, ki bo okrepil vašo kozmično zavest in okrepil svoje mistične in psihične vizije. Navdihne izvirnost in ustvarjalnost ter daje dodatno vzpodbudo. Energije tega kamna vas bodo tudi spodbudile, da izrazite vaš resničen jaz. Tako se boste počutili samozavestni in udobno vam bo v vaši koži, kar se kaže v besedah, mislih in dejanjih. Opal je zelo vpojni in odsevni kamen. Njegova najpomembnejša naloga je osredotočiti se na stvari, ki so dobre za vas in v ozadje potisniti tiste, ki to niso. Opal je karmični kamen, ki vam bo pokazal, da vse, kar ste postavili v vesolje,  najde način, da se vrnete k vam. Opal vam bo pokazal svoj polni potencial, kar bo okrepilo vašo motivacijo za uspeh. Ta kamen spodbuja notranjo rast. Opal vam bo pomagal biti na pravem mestu ob pravem času. Pokazal vam bo, kako lahko prepoznate priložnosti, ki jih nihče drug ne more.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Ananta Prema”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja