Zapestnica Boginje Sekhmet

45,50 

“Močnejši ste, kot mislite, da ste in vaša moč zagotavlja srečen izid.  Vidite sebe kot močno in zmagovito. Ne pritožujte se nad ničemer. Ne krivite nikogar ali kakršnega koli stanja. Vi ste utelešenje moči, ne žrtev. Ko se dvignete nad stare težnje in se vidite v novi luči čudovite ženske moči, se bo vaše življenje samodejno premaknilo na čudežne načine. Pritegnili boste nove priložnosti, oblike obilja in odnose, ki vam bodo pomagali doseči svoj največji potencial. Biti močna pomeni videti sebe v najugodnejši luči, ki si jo lahko predstavljate. Bodite iskreni, dovolite si čutiti pristna čustva, predvsem pa bodite močni.”

Egipčanska boginja sonca je ognjena zaščitnica. Njeno ime pomeni ” močan in mogočen.” Sekhmet je povezana z levi, kar simbolizira njeno močno zaščitniško naravo, upodobljena je z glavo leva in ženskim telesom. Je boginja bojevnica, kot tudi boginja zdravljenja. Videli so jo kot zaščitnico faraonov, ki jih vodila v vojskovanje.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (primerna za obseg do 17 cm – lahko se poveča z dodajanjem Ognjenega Ahata). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Zapestnica je sestavljena iz poliranega Ognjenega Ahata premera 8mm,  Herkimer kvarca, velikosti 9-12 mm in polirane smole Jantar, velikosti nekje 6,8 mm. Kot vmesnik je uporabljen Hematit. Vsaka zapestnica je zaradi kamnov, ki so sami po sebi umetnost, pravi unikat.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Herkimer diamant je zelo visok Vibracijski kamen, ki je postal splošno znan kot “kamen uglasitve”. Energije delujejo tako, da vas sprostijo v neprijetnih okoljih in vas bodo v težkih situacijah vodile v pravo smer. Uporaba tega kamna v meditaciji pomaga pri prilagajanju astralnega področja fizičnemu kraljestvu. Herkimerjev kremen bo dvignil vaše telepatske sposobnosti in omogočil boljšo komunikacijo z vašimi duhovnimi vodniki. Zaradi visoke frekvence imajo tudi sposobnosti povečevanja jasnovidnih in jasnovidnih sposobnosti. 

Herkimer diamanti so raziskovalci. So izjemno prosojni s črnimi delci, ki se kažejo v neokrnjeni, jasni osvetlitvi in delujejo kot mistični ojačevalci sile. So neverjetni zdravilni dragi kamni, ki se uporabljajo pri meditacijah in so idelani kanali Božanske duhovne moči.

Jantar je močen zaščitnik, ki nas vsak dan povezuje z višjo duhovno realnostjo. Prinaša ravnotežje in potrpežljivost ter spodbuja sprejemanje odločitev. Pomaga nam izboljšati spomin. Njegova fleksibilnost raztopi nasprotja. Spodbuja mir, altruizem, razvija zaupanje in prinaša modrost. Prinaša stabilnost v življenje in motivira, tako da povezuje želje s gonilno silo, ki nam jih omogoča doseči. Njegove tople energije se pretvorijo v sončno, spontano razpoloženje, ki vseeno spoštuje tradicijo. Jantar je drevesna smola, ki se je strdila in je postala fosilizirana. Ima močno povezavo z zemljo in je ozemljitveni kamen pri višjih energijah.

Ognjeni ahat pomaga manifestirati božansko vodstvo z dejanji in pomaga pri odločnem ukrepanju v nejasnih okoliščinah. Povečuje strast, čustva in ponovno povezavo z najglobljimi željami in daje pogum, da tvegamo, da bi izpolnili te načrte. Kamen ustvarjalnosti in izražanja, Ognjeni ahat je še posebej koristen pri premagovanju umetniških blokad vseh vrst. Ahat stabilizira avro, odpravlja in preoblikuje negativne energije. Njegov čistilni učinek je močan na vseh ravneh. Ognjeni ahat ima globoko povezavo z zemljo in prinaša močno ozemljitveno energijo. Pomirja, prinaša varnost in zaupanje ter podporo v težkih časih.
Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.