Akcija

Zapestnica Boginje Selene

44,50  39,50 

Po starih Grkih je bila Selena Boginja Lune. Bila Je vnukinja Gaje ali matere Zemlje in Urana ali očeta neba. Moči boginje lune Selene so izhajale iz njene povezanosti z Luno. V starih časih sta bila sonce in luna pogosto enako močna božanstva. Luna je bila najpogosteje upodobljena kot boginja, ker se je zdelo, da je luna zanosila in vsak mesec rodila novo luno. Kot boginja lune je bila Selene zavetnica ženskega spola. Verjeli so, da ima moč olajšati porod in navdihniti ljubezen. Verjeli so tudi, da ima Selena moč prikriti resničnost in, nasprotno, prebiti iluzijo.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (obseg se lahko prilagodi +/- 1 cm). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz večbarvnega Mesečevega kamna, premera 10 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Tako kot veliko žareče sidro neba, nas tudi magija Mesečevega kamna očara s svojo svetlo žensko energijo, plimovanjem podobnim vlačilcem in obljubo cikličnih sprememb. Luna je bila stoletja simbol duha boginje, ki je visela kot krogla nad našimi glavami. Mesečev kamen zajame vso to čarovnijo in še več, ta mineral albita je posnet s svetlobnimi žarki in mlečnim sijajem, znanim tudi kot adularescenca. Mavrični Mesečev kamen je vrsta labradorita, njegove lastnosti pa se nekoliko razlikujejo od lastnosti Mesečevega kamna.

Duhovni pomen mavričnega Mesečevega kamna je povezan z božansko žensko in boginjo. Mesečev kamen je kamen, ki je povezan z intuicijo, psihičnimi sposobnostmi in jasnovidnostjo. Lahko vam pomaga, da se povežete z božansko ženskostjo v sebi in dostopate do svoje intuicije in notranje modrosti. Mavrični Mesečev kamen lahko spodbuja tudi samoizražanje, ustvarjalnost in iznajdljivost. Ta kamen naj bi bil tudi v pomoč pri spodbujanju ravnovesja in harmonije v vašem življenju. Pomaga lahko ustvariti občutek miru in spokojnosti, kar je lahko koristno, če se počutite pod stresom ali preobremenjeni.

Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.