Zapestnica Dušne Modrosti

52,50 

“Se ti zdi, da že od nekaj veš nekaj – Več? Da v sebi nosiš Modrost, ki jo upaš povedati na glas, pa je nisi prebrala v knjigah ali se je naučila v šoli. Čutiš to neusahljivo znanje? To je šepet tvoje duše, ki je povezana z Izvorom. Zato se ne boj in vanjo ne dvomi. Veš več, kot razum sprejme. Veš mnogo, mnogo več.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Oba, Ametist in Dolomitski kremen sta facetirane odsevne površine in AAA kvalitete. Velikosti je nekje 2×1,8 cm. Med kamni se blešči rumeni Citrin, ki je facetiran. Vsaka zapestnica je unikat in se ne more ponoviti. Slikano je pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Dolomit poživi naš celoten sistem čaker, medtem ko naša čustva utemeljuje na fizičnem področju. Če se pogosto znajdete v neravnovesju, se energije Dolomitov osredotočajo na centriranje naših čustvenih in fizičnih teles. Ta mineral izkorišča svoj element tako, da ukorenini avro globoko v jedro Zemlje. Tu lahko izkoristimo energije in namere matere Zemlje, da bomo lahko začeli reprogramirati naš sistem čaker, da bo še enkrat popolnoma poravnan. Če ste tisti, ki si želite očistiti svoj prostor pred nepotrebnimi, samozaničevalnimi mislimi in bi radi za vodenje izkoristili energije matere Zemlje, je dolomit Kamen, s katerim bi morali delati. Ko je človek popolnoma usklajen s svojim sistemom čaker, bodo njegove odločitve in misli čiste in odločne namere.

Močno pomirjujočo energijo kamna ametista lahko občutite že ob pogledu na očarljiv kristal. Rečeno je, da pomaga organizirati vaše misli, povečati osredotočenost in se osredotočiti. Poleg tega se bodo z namestitvijo Ametista na čelo, popek ali srce iz telesa izpraznila vsa negativna čustva, kot so strah, jeza, frustracija in bes.

V romantičnem smislu naj bi kristal Ametista ščitil ljubezen in ohranjal vez močno. Nazadnje, zaradi njegovega duhovnega pomena jasnovidci, mediji in drugi vedeževalci uporabljajo vijolične ametistične kamne za povečanje svojih duhovnih darov in moči. Njihovi Sveti oltarji so pogosto okrašeni s temi dragulji, ki trdijo, da verjamejo v sposobnost draguljev, da pomagajo predvideti prihodnost in prinašajo jasnost.

Ametist išče ravnotežje med vzponi in padci, spodbuja čustveno centriranje. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne.

Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.