Akcija

Zapestnica Energija svetlobe

52,50  47,50 

Izredna kombinacija kamnov, ki povečuje zaščito avre in poskrbi, da Svetloba zasije skozi in zaceli, odnese, odpravi vse, kar nam ne služi in pomaga pri celjenju ran. Pomaga pri nastanku novega prostora, za nekaj novega. Da se ne vrtimo več v stari, dotrajani zgodbi, ki nam ne služi in si dovolimo – prestopiti tisti prag izven naše cone udobja, ki pomeni samo in zgolj napredek. Razcvet.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz velikih kamnov Garneta (premera 10 mm), poliranega zlatega Lepidolita ( 8 mm) in večjih vmesnikov srebrnega Hematita. Prilagodi se lahko za cca 2 cm +/-.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Omejena izdaja zapestnica z Garnetom, ki ima vključke Astrofilita. Izjemna!!!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ena od najpomembnejših značilnosti tega kamna – Garnet – je njegova sposobnost zdravljenja in čiščenja. Ima moč, da očisti energijo v vašem telesu tako, da se znebi toksinov in obnovi vaše telo v njegovo revitalizirano in obnovljeno stanje. To je kamen, ki ga morate imeti, če želite doseči ali povrniti ravnotežje, če se želite počutiti varnega in zaščitenega, in če želite izkoristiti svojo notranjo moč.  Garnet potencira nosilčev notranji element ognja, čisti čakre energijskih blokad in jih transformira. Blagodejno deluje na srce in povezuje z drugimi, bolj razvitimi svetovi. Garnet bo vedno varoval nosilca pred učinki negativnega in manipulativnega podrejanja drugih ljudi in vselej odpiral pot v nove začetke. 

Lahko spodbuja močne in trajne odnose in vam pomaga, da svoje življenje napolnite s strastjo in navdihom. To je zato, ker lahko uresniči vaše ustvarjalne moči. Daje zaupanje, da se boste lahko premaknili naprej v vašem življenju, brez strahu. Ta kamen vam lahko pomaga, da uporabite svojo karizmo, da dosežete tisto, kar želite, in vam lahko daje navdih in vitalnost za dosledno delo za tisto, kar želite.

Angleško znanstveno ime ” Astrofilit “izhaja iz grških besed” zvezda “in” list”, kar pomeni, da ima svetlobo kot zvezde in liste.

Kar zadeva energijo, pomaga popolnoma opustiti stare notranje omejitve in vzorce, dovoli, da energija teče na uravnotežen način, in da sprejme več modrosti in lepote. Tako kot svetlobni vzorec kristala črnega zmaja, sta tudi upanje in lepota vedno tam, le če se odprete in ste pripravljeni najti in sprejeti. Poleg tega ima kristal črnega zmaja tudi učinek pomirjanja, stabilnosti, sreče, obnavljanja fizične moči, zavlačevanja staranja, pomirjanja dihal in čiščenja slabe energije.

Zlati Lepidolit je redka in izjemno močna Kristalna variacija, ki združuje tradicionalne lastnosti Lepidolita z energijo svetlobe. Z uravnoteženjem in poravnavo zgornjih čaker, zlasti čaker tretjega očesa in kronske, ter vlivanjem teh energetskih centrov s svetlobo in visokimi vibracijami, zlati kristal Lepidolita pomaga razbiti vsako negativno ali zataknjeno energijo in prebuditi vaš najvišji potencial. Je popoln kamen za izboljšanje vaše meditacije, čiščenja energije ali katere koli druge duhovne prakse.

Pomirjujoč vpliv Lepidolita je koristen za najrazličnejše posameznike. Hitra hitrost sodobnega življenja je lahko izjemna in nič ni podobnega tradicionalnemu, pomirjujočemu dragemu kamnu, ki vam pomaga, da se sprostite. To je lep gemstone za spodbujanje duhovne sreče, spoštovanje, in identitete, medtem ko preostali mirno in mirno.

 

 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.