Zapestnica Kamen Harmonije

42,50 

“Čas je zate. Čas je, da sprejmeš tisto znanje, ki tibo v tem času najbolje koristilo. Prenaporno je lahko zate, da veš in vsrkaš besede, energijo in izkušnje drugih ljudi, ki ti samo polnijo glavo. Čas je za umik in globok premislek. Čas je, da narediš prostor, ki bo tvoje življenje obogatil na neskončno načinov. Preprosto je čas – za nekaj novega. Tvojega.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Angelit je ovalne oblike, velikosti  1,7 cm na 1,4 cm in je poliran. Modra korala je velikosti 6 mm (polirana) in Pirit 3 x 4 mm. Slikano pod belo svetlobo. Prilagoditev obsega ni mogoča. Na voljo sta 2 unikatni, saj je vsak kamen zase popolna umetnost in se ne more ponoviti. Kamni so naravni in unikatni. Slikano pod belo svetlobo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Modra korala se imenuje tudi kamen harmonije in rasti. Znan je tudi kot t.i. Morski vrtovi, ker so videti kot rastlina. Omogoča igro in raziskovanje, medtem ko okoli nas vrže energetsko varnostno mrežo. Dobro je tudi za vašega notranjega otroka. Spodbuja obilje in bogastvo na vseh področjih.
Modra korala povečuje psihično zavest in spretnosti ter pomaga pri sporočanju informacij, pridobljenih z vašimi psihičnimi sposobnostmi. Uporablja se lahko na katerem koli Šamanskem potovanju. Omogoča intuicijo in vizualizacijo. Pospešuje pridobivanje in prenos znanja.

Angelit je eden najmočnejših kamnov, ki ga lahko uporabite za razvoj duhovne moči, spodbujanje psihične moči in vzpostavljanje povezav z višjimi sferami. Angelit je kamen zavesti za novo dobo. Predstavlja mir in bratstvo. Omogoča zavesten stik z angelsko sfero.  Je zelo močen kamen za zdravilce, saj poglablja uglasitev in povečuje zaznavanja. Zagotavlja varstvo okolja ali telesa. Angelit nam pomaga, da govorimo svojo resnico, kakršna koli že je. Pomaga nam tudi, da smo bolj sočutni in sprejemljivi, zlasti tisti, ki jih ni mogoče spreminjati. Blaži psihične bolečine in preprečuje krutosti. Preobraža bolečine in motnje v celovitost in zdravljenje ter s tem odpre pot za duhovni navdih. Ustvarja globok občutek miru in spokojnosti. Pomaga pri povezovanju univerzalnega znanja z ozaveščanjem. Pospešuje celjenje in pomaga pri kanaliziranju.

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.