Zapestnica Kamen Večnosti

42,50 

“Ob tej kombinaciji čutim globoko hvaležnost. Vibracije, ki me vračajo h koreninam, k mojim največjim učiteljem, sidrajo v srcu in ženejo naprej. Danes izražam hvaležnost za vse kamne in mostove, ki sem jih prešla, da sem danes tu, kjer sem. Da sem danes To ali Ta, ki Sem. Toliko hvaležnosti čutim do vseh ljudi, ki so me česarkoli naučili. Vse lekcije, ki dajejo svoj kamen v moj mozaik. Danes se preprosto zahvalim. Hvala!”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,2 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (cca 1-1,5 cm manj). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Obsega ne gre prilagoditi.

Indijski ahat je velikosti cca 0,7 cm x 2 cm,  Pirit 3 x 4 mm (facetiran in prevlečen) in Kanadski Žad 6 mm.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Indijski ahat, znan kot kamen večnosti, prinaša tolažbo ideji staranja z vedno večjo notranjo lepoto, modrostjo in hvaležnostjo za vse, kar je in bo. Pomaga sprostiti stara čustva in prinaša pozitiven pogled na življenje. V srce prinaša pomirjujoče in mirne vibracije.

Indijski ahat ima vse odtenke spodnjih čaker, ki delujejo v srcu vse do korena. Korenka čakra je seme varnosti in ljubezni do sebe – ko je v ravnovesju, človek začuti svojo moč. Če se pomaknemo do sakralne, je to steblo ustvarjalnosti in strasti. Ko se človek nauči ljubiti sebe, lahko bolj kreativno izrazi svojo umetnost in strasti. Vse to pomaga odpreti se v srcu, da začnemoljubiti sebe in odseve, ki jih oddajamo v svet.

V Indiji ta sveti kristal teče po reki in se napolni z močjo lune. Voda in mesečina oblikujeta energijo kristala. Indijski ahat je v indijski kulturi cenjen kot kamen Rishis, Sadhus, in Fakirs (modreci). Pravijo, da ima mistične moči, ki so bile v starodavnih spisih že dolgo izgubljene. Sveti možje nosijo Indijski ahat do danes zaradi svoje božanskosti. Je močan ahat za samoodkrivanje.

Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja. Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva.
Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja.

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.