Zapestnica Aqua Aura

52,50 

Zapestnico imenujem tudi Dušna pomagalka, saj iz nas, s pomočjo sestavljenih kristalov, izvabi vso nežnost in ljubezen, ki jo premoremo, tako da jo lahko prenesemo in delimo v Svet. Danes je to še toliko bolj pomembno in je ena izmed vrlin, na katero je marsikdo pozabil, saj smo preprosto preplavljeni samo s fizičnim življenjem in lahko pozabimo Zakaj smo se dejansko utelesili. Nastala je z veliko Ljubezni, da se postavimo na prvo mesto, se poslušamo in upoštevamo ter predvsem zaupamo načrtu, ki je lahko velikokrat Višji od nas. Zaupajmo, da je naša pot pravilna, čeprav vidimo le prvo stopnico in ne celotnega stopnišča. Blagoslovljena, v deljenju Ljubezni. Za posebne Dušice. Za vse.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,2 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz velikih kamnov Aqua aura kvarca (premera 12 mm), poliranega Turkiza iz Peruja ( 8 mm) in večjih vmesnikov srebrnega Hematita. V osnovi je to kristal kamene strele, ki ji s posebno tehniko obsevanja s čistim zlatom spreminjajo barvo.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Aqua aura quartz so kristali z zelo visokimi vibracijami, ki jih naredijo glavne zdravilce za vsako stanje. Ta kristal lahko očisti in izboljša tvoje organe in stimulira različne sisteme v tvojem telesu z visoko stopnjo življenjske sile. Ko prvič zagledaš kremen aqua aura, si ne moreš pomagati, da te ne očara njena blesteča iridescenca. Aqua Aura se imenuje tako kamen uspeha kot kamen obilja. Govori se, da bo privabila uspeh vsem, ki ga uporabljajo ali nosijo in jim pomagala razumeti njihov uspeh. 

Za začetek, ta kristal lahko stimulira tvojo čakro v grlu, kar bo izboljšalo tvojo komunikacijo. Če ste se vedno bali za izražanje svojih misli ali govoriti, ko je priložnost prav tam pred vami, je Aqua aura quartz kamen, ki vam lahko pomaga komunicirati bolj efektivno. Tako tudi daješ glas svoji Duši in jo predstaviš. Zato se najpogosteje uporablja pri zdravljenju in meditaciji. Aqua aura quartz vam lahko pomaga priti do resnice vaših čustev. Pomaga tudi uravnavati čustvene skrajnosti, tako da so vaša čustva usklajena in očiščena.

Aqua Aura je izjemno orodje za ljudi, ki želijo povečati svojo psihična znanja in ozaveščenost.

Perujski Turkiz je najbolj učinkovit zdravilec. Zagotavlja tolažbo duha in dobro telesno počutje. Turkiz je čistilni kamen. Odpravlja negativne energije in počisti elektromagnetni smog. Zagotavlja zaščito pred onesnaževanjem v okolju. Dela ravnovesje in usklajuje vse čakre s subtilnih teles in uglasi fizično raven do duhovne. Ta kamen je sočuten in dela ravnotežje. Podpira samouresničevanja, pomaga kreativno rešiti probleme in pomirja tremo, ko govorimo v javnosti. To je močan kamen duhovne spretnosti in vam bo pomagal izkazati svoje jasnovidne sposobnosti. V sebi  nosi energije, ki vam bodo pomagale živeti z resnico, ponosom in integriteto.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.