Zapestnica Nadangel Raguel

21,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,6 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Njegovo ime pomeni »prijatelj Boga« in je nadangel ljubeče komunikacije in odnosov. Raguel daje moč, da izstopimo iz situacij in razmerij, v katerih nismo svobodni in nam ne dajejo občutka pripadnosti. Namenjen je, da se dvignemo, zberemo pogum in kreiramo zdrave odnose. Raguela pokličite vsakič, ko potrebujete mirne živce pri komunikaciji z drugimi ljudmi. Vodi vas k izbiri besed, ki lahko naredijo čudeže.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so polirani, vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca. Lapis lazuli disk je premera 8mm, prav tako Selenit in Akvamarin. Žad je premera 6mm. Na obesku je napis: “Verjemi v ljubezen”

Sporočilo zapestnice: “Dober odnos z okolico se začne z nami in z odnosom, ki ga imamo najprej do sebe. Koliko se poslušamo, koliko si dovolimo in koliko ljubezni si izkažemo. Ko znamo s seboj, znamo tudi z ostalimi.”

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Akvamarin je kamen poguma. Njegove energije zmanjšujejo stres in umirjajo um. Dela harmonijo v svoji okolici in ščiti pred onesnaževanjem.  Ljudem povečuje občutljivost. Daje jim moč sklicevanja na toleranco drugih. Premaga sodbo in daje podporo vsem, ki so preobremenjeni z odgovornostjo. Spodbuja odgovornost do sebe. Ustvarja osebnost, ki je pokončna, vztrajna in dinamična. Spremeni lahko stari način delovanja in nam omogoča priti do lastnega uspeha. Akvamarin pomirja duh in odstranjuje tuje misli. Čisti blokade, ki se pojavljajo pri komunikaciji, in spodbuja samo-izražanje. Pomirja strahove in poveča občutljivost. Ta kamen izostri intuicijo in odpira jasnovidnost. Je čudovit kamen za meditacijo, sklicuje se na visoko stanje zavesti, duhovno zavest in spodbuja služenje človeštvu. Akvamarin ščiti avro in usklajuje čakre. Preko grlene čakre prenaša sporočila na višjo raven. Prav tako usklajuje fizično in duhovno telo.

(Perzijski) Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. Lapis lazuli spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Razkriva notranjo resnico, spodbuja samozavedanje, omogoča samo-izražanje brez zadrževanja ali ogrožanja. Če zatrta jeza povzroča težave v grlu ali v komunikaciji, jih lapis lazuli sprosti. Ta kamen osebnosti prinaša kvalitete poštenosti, sočutja in pravičnosti.

Prosojni selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.
Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.
 Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni. Je močen razporejevalec in stabilizator za prenapeta čustva.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo temu Nadangelu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.