Zapestnica Srčne Harmonije

52,50 

“Čutiš, da je čas za premik. Morda za čisto rahel premik, ki pa prinese lahko velike rezultate. Delo, sprememba, iskanje in spoznavanje sebe, ni sprint, niti ni maraton, je pa dolgoročen potep po globinah sebe. Ne utrujaj se, nikamor se ti ne mudi. Majhen premik, več časa zase, v iskanju dobrega počutja. Tale je prava Zate.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je narejena na 18 cm, notranji obseg zato meri nekaj manj.  Primerno za obseg največ 17,2 cm. Zapestnice žal ne gre prilagoditi glede na obseg. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Lepidolita – Vijola in zelen, sta velikosti 9-11mm. Moder Kalcit je velikosti 6 mm, je poliran in izjemno lepo odseven. Kot vmesnik je uporabljen poliran rondelle Hematit. Vsaka zapestnica je unikat in se ne more ponoviti. Slikano je pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Kristal Lepidolita je tu, da poveča glasnost na ravni dopamina, da postreže s praznikom vibracij za dobro počutje in uskladi vsa tista čustva, ki morda povzročajo nemire v vašem telesu, umu in duši.

Lepidolit je neverjetno orodje za osebno preobrazbo in enakomerno vedrino. Odpira srce in tretje oko ter nam pomaga potovati dlje in hitreje po naši duhovni poti. Razkriva, kaj nas ovira pri doseganju uspeha in sreče ter kaj moramo storiti, da gremo naprej. Daje nam pogum, da pustimo stara življenja za seboj in se prerodimo v nekaj lepšega. Lepidolit nas vztrajno potiska k našemu najvišjemu dobremu in nas v težkih časih drži mirno, da lahko podpiramo svoje ideale, namesto da bi padli v čustveni nered. Spodbuja nas, da uživamo v sedanjem trenutku, namesto da bi se izgubili v preteklosti ali skrbeli, kaj lahko prinese prihodnost. Lepidolit ponuja stalno pomiritev, ki nam omogoča, da se mirno premikamo skozi vzpone in padce življenja, saj vemo, da je edina stalnica sprememba in da je naš temeljni jaz sposoben in ljubeč. Lepidolit nas ščiti pred negativnimi energijami in nam pomaga aktivno prenašati pozitivne energije v svet.

Je »kamen prehoda«, osvobaja in preureja stare psihološke in vedenjske vzorce, ki povzročajo spremembe. Spodbuja neodvisnost in doseganje ciljev, brez zunanje pomoči.

Kalcit je močen ojačevalnik in čistilec energije. Če ga postavimo v sobo, čisti negativne energije iz okolja in povečuje našo energijo. Znotraj telesa odstrani zastajajoče energije. Spekter barv očisti fizično in subtilna telesa. Kalcit pospešuje razvoj in rast. Ko se poveže z višjo zavestjo, omogoča odpiranje višji zavesti in psihične sposobnosti, kanaliziranje in izven-telesne izkušnje. Pospešuje duhovni razvoj in omogoča duši da se spomni izkušenj, ko se vrne v telo.
Kalcit povezuje čustva z razumom, ustvarja čustveno inteligenco. Ima pozitiven učinek na ljudi, ki so izgubili upanje ali motivacijo. Premaguje lenobo in pomaga, da postanemo bolj energični na vseh področjih. Pomirja um, uči dobre presoje in analize, spodbuja uvid in spomin. Omogoča vedenje, katere informacije so pomembne in njihovo ohranjanje. Daje sposobnost, da zamisli spremenimo v dejanja. Je uporaben pripomoček pri študiju.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.