Zapestnica Svetloba Modrine

45,50 

“Modrina, ki nežno poboža in nas popelje v neskončnost morja. Kar je zame pomembno in ta kamen tudi prinaša, je podpora grlene čakre, da začutimo svojo Bit, svojo resnico in jo tudi izrazimo. Vse preveč se pustimo zavesti, odpeljati v Življenja in dramo drugih ljudi. Vse preveč se razdajamo in pozabljamo nase. Hitro lahko odpremo usta in ven “prileti” nekaj, kar sploh ni naše. Pomembno je, da se očistimo energij, ki niso naše, da znamo filtrirati te energije in zapustiti odnose še preden nas nasičijo. Pomembno je, da smo Sebi zvesti. Pomembno je, da začutimo svoje občutke in želje ter da jim sledimo. Ko smo zvesti sebi, smo svobodni. Takrat lahko tudi največ podarimo drugim ljudem, tistim, ki jih imamo radi.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,2 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Kamni so polirani, rondelle oblike 4-8mm. Vmesniki pa ne vsebujejo niklja ali svinca. Vsak kamen je unikaten, izgleda kot miniaturna slika slika ali umetnina. Kamni so nanizani intuitivno. Obesek Roža Življenja je iz nerjavečega jekla. Cvet življenja predstavlja našo globoko povezanost z naravo, vesoljem in vsem, kar nas obdaja. Globoko smo povezani med seboj in z našim božanskim Stvarnikom, katerega energija nastaja v lepih, a preprostih primerih, kot je zapletena roža življenja, in je osnova načrta vsega obstoja.

Slikano pod belo svetlobo, da se bolje vidijo podrobnosti in specifike kamnov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Dumorterit temelji na vaši dobroti, da jo lahko vidite, občutite, izkusite in uživate. Omogoča vam, da najdete blaženost v sebi. Ta kamen opominja, da je vse v redu, ko poznate svojo resnico, da jo lahko govorite in živite. Dumorterit  pomaga biti povezan z božanskim virom in čutiti, da imate vlogo v božanskem načrtu. Lahko vam pomaga, da premagate življenjske omejitve, posojate pogum, da se prebijete skozi težave in v svoje življenje pritegnete Svetlobo.

Dumorterit pomaga umiriti vnetja po celem telesu. Če opazite kakršnekoli vnetne reakcije na bolezen ali alergijo, imejte ta kamen na roki in se osredotočite na umirjanje vnetja.
Dumortieritina energija lahko pomaga tistim, ki so duševno megleni, se ne morejo zbrati ali se močno blokirati.

V primeru, da ste neorganizirani, vam pomaga, da prevzamete nadzor nad vašim življenjem ter premagate tremo, strah, stres, fobije, nespečnost, panika, strah, depresijo ali trmo. Rečeno je tudi, da se poveča odločnost in samozaupanje, ki vas spodbujata, da spregovorite, če menite, da se z vami ravna nepošteno. ​

Dumorterit stabilizira nestabilno razmerje in privlači sorodno dušo, čeprav se je v tem procesu mogoče naučiti nekaj težkih lekcij. Dumorterit vam pomaga, da vidite vrednost vsakega človeka in razloge za interakcijo. 
​​Odpre in uravnoteži grleno čakro. Ublaži samopomilovanje, sramežljivost in tremo. Okrepi sposobnost izražanja in zagovarjanja tistega, za kar veš, da je resnično in resnično. Modri Dumorterit spodbuja občutek varnosti, notranjega miru in gotovosti. Ta kamen očisti grlo in pomiri um. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.