Zapestnica Taygete (Kolekcija Plejade)

44,00 

“Poveži se z naravo, z njenimi naravnimi danostmi, z naravnim ciklom, ki ga daje življenje na tej Zemlji. Duša kliče po svobodi, po spremembi tistega, česar se najbolj oklepaš. Prepusti se in izpusti svoja pričakovanja. Narava bo ponovno napolnila tvojo Dušo. Dihaj s polnimi pljuči, začenja se nekaj novega.”

Plejade, znane tudi kot sedem sester, je odprta zvezdna kopica, ki vsebuje srednje stare, vroče zvezde tipa B na severozahodu ozvezdja Bik. Oddaljena je približno 444 svetlobnih let in je med najbližjimi zvezdnimi kopicami do Zemlje. Tako kot nas sonce in luna vodita skozi zbirko, visoka vidljivost zvezdne kopice Plejade služi kot svetloba. In kljub tem različnim zgodbam je ena nit, ki teče skozi vsako, vrednost lepega življenja in kako to naredi naše potovanje samoodkrivanja vidno.  Zvezda predstavlja resnico, svetlobo, ki očitno presega človekovo sedanje pojmovanje, nekaj, kar on le slabo razume; in sedem je število izpolnitve v naravi človeka. Plejade, skupina sedmih zvezd, ki označujejo pomlad ,s “sladkimi vplivi”, ki prinašajo toplo vreme in rast rastlinstva za prehrano človeka, pomenijo človekovo sedanje šibko razumevanje enega življenja in inteligence, ene ljubezni in vodilne moči, ki vedno deluje za večni napredek duše. Nadduša, ki se vedno zamišlja nad zemljo in človeško raso, prinaša izpolnitev naravnih procesov in vse dviguje k duhovnemu razumevanju, zavesti in izražanju. Ozvezdje Plejade je vseskozi predstavljeno zaradi svojega mitskega pomena in trajnega vtisa. S kolekcijo, osredotočeno na veselje svetlobe, ki jo vidimo po temi, kosi Plejade ponujajo osvežujoč sijaj in iskrico, ki vas vodijo na poti. V grški mitologiji so bile Plejade sedem sester, ki so bile iskane zaradi svoje lepote in milosti. Zeus je to prepoznal in sestre spremenil v golobe, zaradi česar so jih postavili med bleščeče zvezde.

V mitih je Tajgete, tako kot Maia, cenila svojo neodvisnost in živela sama v gorah. Nimfa, ena od Plejad in spremljevalka Artemide, v njeni arhaični vlogi je bila gospodarica živali. Gora Tajgetos v Lakoniji, posvečena boginji, je bila njeno prebivališče.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je narejena na 18 cm, notranji obseg zato meri nekaj manj. Zapestnice žal ne gre prilagoditi glede na obseg. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Zapestnica je del Kolekcije Plejade – omejena izdaja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Kambaba Jaspis je facetirane površine in AAA kvalitete. Velikosti je nekje 10x12mm. Belkast mlečni Mesečev kamen  je velikosti 6 mm, je gladko poliran in izjemno lepo odseven. Vsaka zapestnica je unikat in se ne more ponoviti. Slikano je pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kambaba Jasper je kamen miru, spokojnosti in plodnosti. Spominja nas na dar življenja in našo povezanost z vsemi živimi bitji sedanjosti, preteklosti in prihodnosti. Ta kamen, bogat s kroglami in vrtinci zelene in črne barve, se običajno uporablja za pomoč pri meditaciji. Znan po tem, da zagotavlja mir in tišino, naj bi Jaspis Kambaba odstranil blokade v srčnih in osnovnih čakrah, da bi odpravil skrbi in negativnost ter omogočil jasno pot do jasnosti in spokojnosti.

Če iščete mir ali upate, da boste našli odgovore v življenju, vas lahko Kambaba Jasper prizemlji na poti, da odkrijete nova spoznanja in sprostite negativna čustva, ki vas obtežijo in zameglijo vaš um.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.