Zapestnica Umirjenost Trenutka

33,00 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva. Kristali so facetirani, zelo odsevni, velikosti 3 mm. Je zelo nežna in elegantna, lahkotna. Kamni so modro odseven in naravni.  Čisti se lahko pod tekočo vodo v naravi, tudi v kristalni kopeli z drugimi kamni (kameno strelo).

Priporočam vsakemu, ki želi, da ga čudovit Labradorit spremlja čez dan. Zanj pravijo, da je kamen magov, zelo očiščujoč in močan po enenrgiji. Zaščita, povezovanje, resnica. Je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije.

Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

To je kamen, ki vam bo pomagal postati oseba, katera ste v resnici. Izrazil bo vaš resnični Jaz. Očisti čakre ter slabe navade, misli in občutke, ki preprečujejo, da bi dosegli svoj polni potencial. Je kristal, ki lahko močno vpliva na človekovo ljubezensko življenje.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj. Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. Je kamen zaščite in je zelo primeren za otroke.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.

Labradorit kot močan kristal ponuja številne zdravilne lastnosti, ki lahko koristijo tako fizičnemu kot čustvenemu počutju uporabnika. Povezava kamna s čakro tretjega očesa in njegova sposobnost uravnoteženja čaker sta izjemno orodje za spodbujanje splošnega dobrega počutja in duhovne rasti.

Ena najvidnejših zdravilnih lastnosti labradorita je njegova sposobnost zaščite pred negativnimi energijami. Znano je, da kamen odganja neželene energije in služi kot amulet zaščite, zaradi česar je neprecenljiv zaveznik pri ohranjanju harmoničnega in uravnoteženega energetskega polja. Ta zaščitna narava v kombinaciji s sposobnostjo spodbujanja intuicije in vpogleda naredi labradorit nepogrešljivega duhovnega spremljevalca za tiste, ki iščejo osebno rast in preobrazbo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.