Zapestnica Večna Faraonka

37,50 

Večna Faraonka je ena izmed Premium zapestnic, namenjana tistim dušam, ki ohranjajo in delijo dušni mir med ljudi. Ki znajo pokazati kako je sprejeti in biti sprejet, Ljubiti in biti ljubljena. Biti vzgled, brez tega, da bi to jemali za samoumevno. Biti iskrivi, iskreni in pristni. Za te duše, našle se boste. Zapestnica je sestavljena iz modro odsevnega Labradorita (facetiranega 7*8 mm), polirane Kamene strele (8 mm), zelenega Smaragda (kocka 4*4mm) in modro odsevnega belega Mesečevega kamna (faceiran 4 mm). Vmesniki so po dokazilu dobavitelja iz 925 srebra.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim zapestnico).   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Izbrane bodo intuitivno ob naročilu.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Pomirja preveč aktivno energijo uma in domišljije, ki prinaša navzgor nove ideje. Analiza in razumevanje sta uravnovešena z notranjim pogledom. Labradorit prinaša opazovanje in pogled v lastno notranjost. Strnjuje razumske misli z intuitivno modrostjo. 

Smaragd je kamen navdiha in neskončne potrpežljivosti. Je kamen, ki pritrjuje življenju z veliko integriteto. Znan je kot »kamen uspešne ljubezni«. Prinaša domačo blaženost in zvestobo. Povečuje enotnost, brezpogojno ljubezen, partnerstvo ter spodbuja prijateljstvo. Ohranja partnerstvo v ravnovesju. Odpira srčno čakro in ima pomirjevalen vpliv na čustva.

Ta kamen zagotavlja fizično, čustveno in duševno ravnotežje. Odpravlja negativnosti in prinaša pozitivne ukrepe. Osredotoča namen in dvig zavesti. Prinaša pozitivne ukrepe. Izboljšuje psihične sposobnosti, odpira jasnovidnost in spodbuja zbiranje modrosti iz mentalnih nivojev.

Smaragd daje značajsko moč za premagovanje življenjskih težav. To je kamen za obnovitev, okrevanje in zdravljenje negativnih čustev. Povečuje sposobnost, da ulivamo življenje s polno paro.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu. Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.