Zapestnica Večna Faraonka

47,50 

“V energijah izjemne ženstvene prisotnosti, ki so skozi Čas ogromno predale, naučile in prenesle naslednjim generacijam. Morda nikoli dovolj opevana moč žensk, vendar dovolj velika, da pelje Svet naprej. Povezana z močjo matere Zemlje, prepletena z edinstvenimi nitmi, ki pletejo duše med seboj in prinašajo Upanje v nov dan. Dovolimo Sebi del veličastnosti, ki se je v zgodovini skrivala in odkrivala v Čarobnosti Večnih Faraonk.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj . Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Zapestnica je sestavljena iz Lasastega redkega modrega Fluorita, poliranega in premera 9 mm in facetiranega zelenega Garneta, kocka stranice 4mm. Kot vmesnik je uporabljen Hematit, ki je prav tako facetiran. To daje zapestnici večjo odsevnost svetlobe.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Njena čudovita zelena barva je simbol matere Zemlje. Pravijo, da ima zelena barva moč sprejeti, skrbeti za in negovati vse! To je kamen, ki je poln upanja in njegova močna energija bo zagotovo razsvetlila vašo prihodnost! Tudi simbolizira rast in obnovo v različnih vidikih tvojega življenja. Naučil vas bo, da ste hvaležni za obilje in hrano v vseh ravneh vašega obstoja. To je kamen, ki bo spodbujal bogastvo in blaginjo. Pomaga sprejeti, kar vam ponuja vesolje.

Zeleni Garnet velja za kamen bogastva v vseh pogledih. Blagoslavlja fizično, čustveno, intelektualno, duhovno in finančno. To je dragulj, ki simbolizira izobilje in blaginjo. Tako kot narava, bo  finančni blagoslov rasel, ko zanj skrbimo.

Te barve imajo enake lastnosti in projicirajo zelo podobno energijo, kot rdeč Garnet. Ena manjša razlika je povezava, ki jo ima zeleni garnet s tvojim srčnim prostorom. Ta kamen pomaga, da se nekdo odpre in poveže s tistimi, ki jih ima rad. Sreča in veselje lahko kmalu sledita, z enim, ki bo njuno pozornost usmeril k njunim resničnim željam. Doseganje teh čustev bo postalo prednostna naloga, saj se boste kmalu zavedali pomembnosti lastnih dosežkov. Zaradi garnetove naravne manifestacije in ozemljitve je to pravi kamen moči. Tukaj je, da te prisili, da prevzameš nadzor nad svojo življenjsko potjo in duhovno evolucijo.

Fluorit je močen zaščitni kamen in to predvsem na psihični ravni. Pomaga nam spoznati, kdaj zunanji vplivi delujejo znotraj nas, izklopi psihične manipulacije in neupravičene duševne vplive. Fluorit čisti in stabilizira avro. Uporablja se pri zdravljenju, ker črpa negativne energije in strese vseh vrst. Čisti, odpravlja in preuredi karkoli v telesu, kar ni v popolnem redu. 
Fluorit prizemlji in integrira duhovne energije. Spodbuja nepristranskost brez predsodkov in povečuje intuitivno moč, omogoča večje zavedanje višjih duhovnih realnosti in lahko pospeši duhovno prebujenje. Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Prinaša stabilnost v skupine, in jih povezuje v skupen namen.
Povezan je z napredkom na več ravneh in strukturira vsakdanje življenje. Premaga lahko zmedo in preuredi fizično, čustveno in duševno telo. Fluorit raztopi določene vzorce obnašanja in nežno odpira vrata podzavesti. Omogoči, da pridejo potlačena čustva na površje, da jih razrešimo. To povečuje samozavest in spretnosti.

Ta kamen ima stabilizacijski učinek. Pomaga nam razumeti učinek uma in čustev na telo. V odnosih nas uči, kako pomembno je ravnovesje. Pomaga nam pri ravnotežju in koordinaciji.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.