Zapestnica Velika Boginja Zelena Tara

99,00 

“Energija mantre Zelene Tare pomaga  sprostiti upanje za določen izid in vrniti energijo k sebi ter ustvariti notranji mir in jasnost. Skratka, “Om Tare Tuttare ture soha” pomeni – Poklonim se Osvoboditelju, materi vseh zmagovalcev.”

Boginjo Tara častijo v hinduizmu in budizmu kot boginjo sočutja in zaščite. V hinduizmu je oblika ženske prvobitne energije, znane kot Shakti. Ime izvira iz Sanskrta, kar pomeni „zaščita“. V drugih indijskih jezikih se ime prevaja kot »zvezda«.  V budizmu sta znani sočutna Bela Tara, ki daje zaščito in mir ter Zelena Tara, ki je dinamična in predstavlja mati Zemljo. Spoštujejo jo kot zaščitnico, ki premaguje ovire in rešuje pred fizičnimi in duhovnimi nevarnostmi. Je ženski Buddha, razsvetljeno bitje, ki je doseglo najvišjo stopnjo modrosti in sočutja. 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so polirani. Cintamanni je poliran (AA kvalitete) in velikosti 9,5mm-10mm. Pod svetlobo postane prozoren. Malahit je AAA kvalitete in je zašiljene, ovalne oblike, velikosti do 8mm. Kot vmesniki služijo Hematiti zlate barve. Slikano pod belo svetlobo, zato dovolimo majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Spafforditi so si prislužili veliko vzdevkov in jih pogosto imenujejo kamen svetega grala, kamen za izpolnitev želja ali Cintamani.  Pravijo, da so najmočnejši dragi kamni, ki so jih odkrili, še močnejši od Moldavitov. Moldaviti in Spafforditie skupaj sta kamni obnovitve, ki jim pripadajo skupaj. Spaffordit je ženska nasprotnica. 

Sam Cintamani je preveden kot “miselni dragulj” ali “kamen želja”.” Če pogledamo bližje, čeprav ima ta kamen drobne kraterje in jamice, podobne luni. Ko se to zgodi, držite kamen z visoko vibracijsko energijo in lahko fizično zaznate energijo, ki jo ima, zagotovo se počuti napolnjeno in toplo. Izžareva ljubečo ozemljitveno energijo. Kamen Cintamani pretvori vibracije, ki jih napaja, v nove vibracije ljubezni, svetlobe in milosti. “Z ljubeznijo je vse mogoče” . Ustvari vrtinec energije, ki ustvarja meje proti negativnim ali neželenim silam. Če imate kamen na voljo in z vami, vam pomaga ustvariti pozitivnost v svetu in zmanjšati bombardiranje negativnosti, ki nas obdaja.

Malahit poveča tako pozitivne kot negativne energije. Utemeljuje duhovne energije na planetu. Nekateri ljudje menijo, da se še vedno razvija in da je eden izmed najbolj pomembnih zdravilnih kamnov novega tisočletja.
Je pomemben zaščitni kamen. Vsrkava negativne energije. Ta kamen čisti in aktivira čakre in nas uglašuje za duhovno vodstvo. Položen na tretje oko, aktivira vizualizacijo in psihične vizije. Na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo. Odpira srce k brezpogojni ljubezni. Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Ta kamen spodbuja tveganje in spremembe, je kamen pustolovščin. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. 
Malahit gre do jedra problema, krepi intuicijo in vpogled. Pomaga ublažiti duševne motnje, vključno s psihičnimi boleznimi. Krepi sposobnost za vsrkanje in obdelavo informacij. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.