Boemska chic zapestnica – Pirit

33,00 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je srebrne barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki si želi manifestirati, ustvarjati in živeti polno Življenje na najvišjem nivoju. Pirit povzdigne, prečisti in resetira energije, poskrbi za našo avtentičnost in razigranost. Več energije. Manifestiranje. Obilje na vseh področjih.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so polirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro, ustvarja obrambni ščit pred negativnimi energijami, onesnaževalci okolja, čustveni napad in fizično poškodbo. Pirit navdihuje ustvarjalnost v umetnosti, matematiki, znanosti, arhitekturi in mnogih disciplinah, zlasti tistih, ki priznavajo inherentno popolnost in harmonično simetrijo narave in vesolja. Povečuje lastno vrednost žensk in pomaga premagati težnje k služnosti in manjvrednosti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.