Energijska Esenca Boga Apolona

24,00 

Esenca je energetsko zaščitena, kar pomeni, da ne sprejema vase zunanjih energij. Polnjena je v visoko kvalitetne stekleničke. Uporaba: Esenca je namenjena samo za zunanjo uporabo. Esenco primite v dlani in jo podržite na vaši srčni čakri, da se povežete z njo. Pretresite stekleničko in jo 3x razpršite nad svojo kronsko čakro (v energijskem polju) in jo nato še vdahnite vase. Lahko tudi podate namero. Priporočljivo je, da esenco uporabite 3 x na dan, (če čutite, lahko tudi večkrat), npr. ko se zbudite, pred meditacijo, ko začutite padec vibracije, pred pomembnim dogodkom, pred spanjem. Ni primerna za uporabo v izparilniku! Naj esenca postane del vas in vam služi v najvišje dobro. Božanski objem ❤️

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Energijska esenca je delo mojstrice Mojce Lampe. Zato vsa vprašanja in naročila posredujemo njej in je za dostavo potrebno počakati kak dan več, če slučajno esence nimamo v neposredni zalogi. Hvala za razumevanje!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Mislimo, da prihaja iz preteklosti, a v bistvu vstopa iz prihodnosti. Moški, ki navdahne… Moški, ob katerem postojimo in se zavedamo svoje ženskosti. Želele so si ga boginje in smrtnice. Ni zastonj rek: Lep kot Apolon. Je najbolj božanski od vseh grških bogov in njegove vrline imajo zelo širok spekter. Je bog sonca, zdravilstva, umetnosti, glasbe, preroštva, plesa, lokostrelstva, resnice, … Ima zunanjo lepoto in notranjo modrost. Ima vse to, kar bi vsak moški želel. Govori mi, da so se moški tako ločili od svojega bistva, svoje narave in jim je zato veliko težje delovati v tem svetu.

Esenca, ki prihaja, je pomoč, podpora moški energiji, ki se je nekje na pol poti izgubila. Lira kot njegov simbol, ki jo nosi v eni roki, govori o nežnosti, globini, ki jo nosi vsak moški. Prepustiti se zvokom tega instrumenta pomeni spustiti vse v tistem trenutku in samo biti.

Navzoč, pomirjen, nežen…valoviti kot valovijo strune. Odpreti srce in dovoliti ranljivost. Lok v drugi roki govori o nameri. Z največjo natančnostjo nameriti v svoj cilj, sanje, vizijo in iti za tem. Zdaj imaš to moč, pojdi in se uresniči. “Toliko talentov nosiš v sebi, dragi moški. A pri večini podvomiš, jih pomanjšaš. Saj to drugi tudi znajo, si misliš. Včasih nastopiš s svojo grobostjo, ker misliš, da te bo to naredilo večjega, močnejšega. A na koncu dneva sam pri sebi veš, da moč ne naredi leva, ampak njegova veličastnost. Zato bodi nežen kot zvok lire in natančen, odločen pri svojih namerah kot puščica.” Osvetljeval bom tvojo pot in te bodril. ”

Apolon Esenca, ki ponese, dvigne in pomaga iz uma v srce, iz trdnosti v mehkobo. A hkrati daje stabilnost, pokončnost ter pravo mero srčne samozavesti. Podprta je s kristali zelenega aventurina in bleščicami 24-karatnega zlata. Od vseh kristalov naj bi ravno zeleni aventurin prinašal največ sreče. V življenje nam pomaga pritegniti uspeh, srečo in bogastvo. Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi. Navdaja nas z občutki lahkotnosti, optimizma, veselja in upanja. Nudi nam oporo in pomoč v obdobjih življenjskih sprememb in preobratov, saj prinaša zagon in optimizem za nove začetke. Še posebej podpira “srce”. Zeleni aventurin ugodno vpliva na vse čakre, vendar je še najbolj povezan s srčno čakro. Srčna čakra uravnava naše interakcije z zunanjim svetom. Odpravlja blokade in pomaga uravnotežiti srčno čakro ter razumeti lastne potrebe in čustva. Odpravlja energetske blokade in čisti polje avre. 

Esenca ni nadomestilo za uradno priznano terapijo, predpisano iz strani zdravniške stroke. Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.