Pi kamen – Fluorit

39,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 40 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Pi kamen bo intuitivno izbran ob naročilu. Na voljo le ta na sliki. Je AAA kvalitete in izjemno lep.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Iz knjiige Odkrijte Atlantido:  Ta čudoviti kamen nezemeljskega izvora razširi um. Nauči vas odreči se utvaram tridimenzionalnega posvetnega sveta, vašemu umu pa pomaga doseči duhovno sfero in premagovati dimenzije. Pogosto mu pravimo kamen genijev«, ker pomaga uravnotežiti negativne in pozitivne plati zavesti, da bi laže doumeli kozmične koncepte in duhovne zakone vesolja.

Fluorit je močen zaščitni kamen in to predvsem na psihični ravni. Pomaga nam spoznati, kdaj zunanji vplivi delujejo znotraj nas, izklopi psihične manipulacije in neupravičene duševne vplive. Fluorit čisti in stabilizira avro. Uporablja se pri zdravljenju, ker črpa negativne energije in strese vseh vrst. Čisti, odpravlja in preuredi karkoli v telesu, kar ni v popolnem redu. 
Fluorit prizemlji in integrira duhovne energije. Spodbuja nepristranskost brez predsodkov in povečuje intuitivno moč, omogoča večje zavedanje višjih duhovnih realnosti in lahko pospeši duhovno prebujenje. Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Prinaša stabilnost v skupine, in jih povezuje v skupen namen.
Povezan je z napredkom na več ravneh in strukturira vsakdanje življenje. Premaga lahko zmedo in preuredi fizično, čustveno in duševno telo. Fluorit raztopi določene vzorce obnašanja in nežno odpira vrata podzavesti. Omogoči, da pridejo potlačena čustva na površje, da jih razrešimo. To povečuje samozavest in spretnosti.

Ta kamen ima stabilizacijski učinek. Pomaga nam razumeti učinek uma in čustev na telo. V odnosih nas uči, kako pomembno je ravnovesje. Pomaga nam pri ravnotežju in koordinaciji.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.