Pi kamen – Jaspis Zmajeva kri

39,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 40 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Če želite si ga lahko sami izberete, tako da v opombo napišete katerega želite (kateri je na naslovni sliki).

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jaspis Zmajeva kri je zelo zdravilni kamen, ki spodbuja pogum, vitalnost in moč. Podpiral vas bo na fizični, čustveni, duševni in duhovni ravni, še posebej, ko boste v življenju preživljali težke čase. To je kamen, ki bo prinesel veselje v vseh vaših interakcijah z ljudmi in vam bo pomagal zaslužiti spoštovanje vseh, s katerimi sodelujete. Pomagal vam bo pri postavljanju novih ciljev in pri njihovem doseganju.

Jaspis Zmajeva kri prinaša več energije v vašo avro, kot tudi za vaše fizično telo. Prav tako bo ozemljil vašo duhovno energijo skozi vašo srčno čakro. Obkrožil vas bo tudi z zaščitnimi energijami, ki vas bodo oddaljile od toksičnosti negativnih ljudi.  Jaspis Zmajeva kri vam bo pomagal, da si opomorete, če ste od dela preveč izčrpani. Poskrbel bo za dvig vašega razpoloženje in vrnil močan občutek zadovoljstva v vseh vidikih življenja.

Podpiral vas bo tudi pri doseganju lastnih ciljev in vam preprečil, da bi bili preveč kritični do sebe in do drugih.  Jaspis Zmajeva kri je krepilec telesa in bo obravnaval vsako nezdravo ali negativno stanje, ki zmanjša vašo fizično vitalnost. Zdravilne energije bodo telesu pomagale tudi pri duhovnem čiščenju. Jaspis Zmajeva kri  globoka zelena predstavlja zmajevo trdo kožo z ljubečim srcem. Zmaji so promotorji pravičnosti in zaščitniki življenja. Temno rdeča predstavlja zmajevo kri, ki vžge ogenj znotraj, da poveča fizično moč, pogum, samozavest, vzdržljivost in osredotočenost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.