Pi kamen – Mahagoni Obsidian

32,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 40 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina).  Na voljo le ta na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

NA VOLJO SAMO ŠE TEMEN NA SREDINI SPREDAJ.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Mahagoni Obsidian ima nežnejšo energijo kot večina drugih Obsidijanov, zaradi česar je idealen kristal, ko moramo biti pomirjeni in prizemljeni. Mahagoni Obsidian je globok prizemni kamen, ki nam pomaga zasidrati naše duhovno življenje v celotnem spektru človeškega življenja. Pomaga nam ostati osredotočeni in pristopiti k življenju s celostnim odnosom, ki vključuje skrb za naše duhovne, čustvene in fizične potrebe v enakih razmerjih. Pomaga nam tudi, da bolje prepoznamo tako povezavo um-telo kot tudi povezavo telo-um. Mahagoni Obsidian dodatno ščiti pred negativno psihično energijo drugih ljudi in psihičnimi napadi drugih entitet. Je kamen obilja, ki nas opominja, da je pomembno tudi naše finančno zdravje in dobro počutje ter da si zaslužimo varnost in užitek.

Mahagoni Obsidian nas spodbuja, da raziščemo svoja prepričanja o tem, ali si “zaslužimo” dobre stvari – na primer finančno obilje, srečne romantične odnose ali le boljše življenje na splošno in da nam preteklost ne narekuje prihodnosti. Nato nam ponudi svojo veliko moč, da nam pomaga graditi srečnejše življenje in biti prepričani v lastne sposobnosti. Kadarkoli se ukvarjamo s svojimi cilji in živimo življenje, ki se počuti smiselno, nam mahagoni Obsidian vlije občutek vitalnosti in sveže energije.

Obsidian iz mahagonija je redka sorta Obsidiana, ki jo najdemo predvsem na zahodu ZDA. Lepo rdeče-rjavo barvo dobi iz koncentracije železa, ki je višja od običajne. Ime je dobil po drevesih mahagonija, ki imajo podobno presenetljivo rdeče-rjavo barvo. Tako kot drugi Obsidijci nastane iz hitro ohlajene lave po vulkanskem izbruhu. Večina Obsidiana iz mahagonija prihaja iz Glass Buttesa v Oregonu. Glass Buttes je najvišji vulkan na tem območju, pa tudi splošno ime manjših vulkanov, ki ga obkrožajo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.