Prstan Manifestacije!

18,50 

Prstan se po debelini lahko prilagaja. Ne uporabljajte ga pod vodo ali na vročem, da lepilo ne popusti. Namenjen je normalni rabi, med meditacijo in čez dan. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Prstana ne izpostavljajte vodi! Premer dela prstana, na katerem je kristal, je 2,5cm.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Prstani Manifestacije (prav tako kot amuleti) so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko si dovolimo, da obilje stopi v naše življenje – česar nas večinoma niso učili. Temu je namenjen prstan – odstranjevanju zastarelih vzorcev in višanju vibracije do finančnega obilja.

Prstan Manifestacije!

Toliko ljudi mi je v zadnjih dneh, odkar sem objavila svoj zadnji priročnik, spraševalo o tem, kako najhitreje manifestirajo karkoli si želijo – lahko samo odgovorim, da se vse odvija v naše najvišje dobro. Vesolje zlaga, le da mi tega ne vidimo. Lahko pa v to verjamemo.

Zato, točno zato, sem naredila prstan Manifestacije. Ne samo, da vas spremlja energija vsega tega, kar je, kar je mogoče, vendar vas tudi navdaja z upanjem, da ste slišani in se stvari že manifestirajo. Le počakati bo treba in pustiti, da se stvari zložijo. Lahko danes, lahko jutri, lahko čez eno leto. Vendar vedno na pravem času in ob vam pravem času. Marsikdaj si česa želimo, pa na uresničitev sploh nismo pripravljeni.

Zato manifestirajmo tisto, kar si želimo, tisto – kar si želimo in smo na to tudi pripravljeni <3

Na sredini leži moj najljubši kristal Sončev kamen, na zlati podlagi: 

SONČNI KAMEN

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo težave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Prstan Manifestacije!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja