Zapestnica Bogastvo Globin

47,50 

“Ob tej kombinaciji čutim globoko hvaležnost. Vibracije, ki me vračajo h koreninam, k mojim največjim učiteljem, sidrajo v srcu in ženejo naprej. Danes izražam hvaležnost za vse kamne in mostove, ki sem jih prešla, da sem danes tu, kjer sem. Da sem danes To ali Ta, ki Sem. Toliko hvaležnosti čutim do vseh ljudi, ki so me česarkoli naučili. Vse lekcije, ki dajejo svoj kamen v moj mozaik. Danes se preprosto zahvalim. Hvala!”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obsega žal ne gre prilagajati. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Roka (Khamsa), zlasti odprta desna dlan, je znak zaščite, ki predstavlja tudi blagoslov, oblast in moč in je videti kot močna obramba pred zlobnim očesom. Roka ima lahko prste narazen, da se ubrani pred zlom ali kot zaprta dlan, da prinaša srečo. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Larikvit je kockast, stranica je nekje 8-9 mm in je facetiran, zelo lepo odseven kamen. Slikano pod belo svetlobo. Vsi kamni so naravni. Vsaka zapestnica je umetnost zase, saj jo krasijo unikatni kamni, ki se med seboj ne morejo ponoviti, zato je vsaka zapestnica unikatna. Slikano pod belo svetlobo.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Larvikit je član družine Feldšparjev. Ime izvira iz regije Larvik Fjord na Norveškem, kjer najdemo to vrsto magmatske kamnine. Včasih ga zavajajoče imenujejo “črni Mesečev kamen” in celo “labradorit”, bolj verjetno zato, ker so vsi minerali Feldšparja.
Larvikit je zaščitni in ozemljitveni kamen. Čisti subtilna telesa in olajša močno povezavo z energijami Zemlje ter pomaga pri povezovanju z duhovi narave. Larvikit spodbuja notranje vizije in krepi naše psihične sposobnosti. Omogoča nam, da vidimo preteklost, ki zagotavlja jasnost vizijam preteklega življenja. Larvikite lahko nevtralizira in prekliče uroke, ki jih ne želite več. Odbija negativno energijo. Larvikit povečuje našo varnost v moči lastnega intelekta, spodbuja ustvarjalnost in izmenjavo modrosti. Larvikit nam pomaga, da se vidimo skozi oči svojega višjega jaza. Larvikite uči potrpežljivosti in lahko podpira, ko je potrebno dokončanje in zaključek cilja. Pomaga nam tudi razumeti in razrešiti zapletena dejstva ter sprejemati racionalne in trezne odločitve, ki ne temeljijo na naših čustvih.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.