Zapestnica Boginje Pele

47,50 

“Če poslušate zvok svojega srca in diha, boste prepoznali starodavne ritme lastnega notranjega bobnanja. To vas za vedno poveže z materjo vsega stvarstva in zvokom planeta Zemlje. Teh ritmov ni mogoče ponarediti; so naravni in večni. Kateri del vas poskušate prezreti?  Ali si vaše sanje ne zaslužijo enakega spoštovanja, kot vsi ostali? Poslušajte svoje sanje. Aktivirale bodo močan izbruh strasti v vašem življenju. Ko plešete v ritmih svojega življenja, ste resnično živi v vseh pogledih.” To je sporočilo Boginje Pele.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Lahko se prilagodi za 2 cm v eno ali drugi smer. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Pele je Boginja, ki izvira iz Havajske spiritualnosti. Je boginja ognjevitosti, strasti, rodovitnosti in plodnosti. Pomaga nam prepoznati nove začetke in usmerja na poti, ki so usklajene z našo dušo in so za Nas pravilne. Boginja Pele pomaga začutiti, kaj je naša strast življenja in nas spodbuja, da sledimo navdihom, saj tam čaka izpolnitev našega dušnega namena.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Zapestnica je sestavljena iz Peridota – 5 mm poliranega in Peridota, ki je facetiran in deluje kot vmesnik. Zato je zapestnica tudi bolj sijoča. Tigrovo železo je podolgovato, zaobljeno, polirani, velikosti nekje 2 cm na 1 cm širine.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Tigrovo železo vsebuje metafizične lastnosti svojih sestavnih kamnov – ozemljitveno moč in krvno afiniteto Hematita, zdravilno moč in sposobnosti čiščenja krvi rdečega Jaspisa ter dvigajočo moč in jasnost, ki inducira moč tigrovega očesa. Verjame se, da je tigrovo železo redek in močan trojni kamen; utemeljuje energije, ščiti duha in izraža voljo. Tigrovo železo bo poglobilo povezavo med vašim duhom in telesom ter vas prizemljilo v vašem bistvu. 

Tigrovo železo simbolizira vašo sposobnost izražanja svojih želja. Pokazal vam bo, kako lahko uporabite in se navdihnete z energijami tega kamna, da dosežete svoje življenjske cilje. Energije tega kamna vas bodo tudi spodbudile, da nadaljujete z novimi prizadevanji. Tigrovo železo bo povečal vašo ustvarjalnost in vam dal različne vire navdiha. Ta kamen je lahko zelo koristen pri umirjanju razburkanih čustev. Pomagal vam bo pri odločanju z razumom in ne s čustvi. In to vam bo vlilo zaupanje in upanje za prihodnost.

Peridot je zaščitni kamen za avro. Je močen čistilec. Sprošča in nevtralizira toksine na vseh ravneh, čisti subtilna in fizična telesa, ter um. Odpira, čisti ter aktivira srčno in trebušno čakro in osvobaja »staro prtljago«. Bremena, krivda ali obsesije se zbrišejo. Peridot nas uči, da smo za to, da bi bili ljudje, ali preteklost, kontraproduktivni. Pokaže nam, kako sami ločimo od zunanjih vplivov in da vidimo svojo višjo energijo za vodenje.
Ta kamen sprošča negativne vzorce in stare vibracije, tako da je na voljo nova frekvenca. Če smo storili psihološko delo, nam pomaga hitro napredovati. Ta vizionarski kristal nam pomaga razumeti našo usodo in naš duhovni namen.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.