Zapestnica Boginje Varuhinje Hator

52,50 

Hathor je ena najbolj znanih boginj starodavnega Egipta. Hathor je boginja neba, žensk ter plodnosti in ljubezni.  Njena glavna živalska oblika je bila oblika krave in bila je močno povezana z materinstvom. Veljala je za prvobitno boginjo, iz katere so izhajali vsi drugi. Hathor je ena najbolj priljubljenih boginj v vsem Egiptu, ki so jo v cesarstvu široko častili. Bila je boginja mater, žensk ter njih fizičnega in psihičnega počutja, poznana pa je tudi kot boginja plesa, lepote in glasbe.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 19 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Turkiz je AAA kvalitete, je ploščat in poliran, zaobljen. Kot vmesniki služijo pozlačeni ovalni Hematitki. Peridot je velikosti 6 mm in kamni so polirani. Slikano pod belo svetlobo, lahko pride do rahlega odstopanja v odtenku.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Turkiz je ” kamen evolucije.” Spodbuja rast in razvoj za spodbujanje pozitivnih sprememb od znotraj. Um odpira novim zamislim in neskončnim možnostim. Turkiz je kamen, ki navdihuje strukturo in ravnotežje, da bi ga prebudili za svoj namen. Verjamejo, da pomaga olajšati nihanje razpoloženja, spodbujati sprejemanje in pomirja čustva, čustvena poslabšanja, ki ima za posledico bolj optimističen odnos do življenja.

Turkiz se povezuje s srcem in sakralno čakro in nam kaže, kako živeti z odprtim srcem polnim sočutja in zvrhano z brezpogojno ljubeznijo. To povzroči odpiranje srca in sproščanje strahov. Ščiti tudi srčno čakro, gradi energično polje okoli njega in ga ščiti pred tistimi, ki bi škodovali. Ko boste odprli svojo srčno čakro, boste začutili dvigajočo energijo, ki vas bo naredila bolj pripravljene sprejeti spremembe in raziskati nove izkušnje.

Turkiz je eden najbolj duhovnih kamnov v svetu kristalov. Prav tako omogoča komunikacijo med fizično in duhovno dimenzijo, krepi psihične sposobnosti, ojača intuicijo, prinaša vpogled in modrost. Po tradiciji so turkiz videli kot združevanje zemlje in neba. Pogosto se uporablja za čiščenje avre negativnih vplivov oziroma energij. 

Peridot je zaščitni kamen za avro. Je močen čistilec. Sprošča in nevtralizira toksine na vseh ravneh, čisti subtilna in fizična telesa, ter um. Odpira, čisti ter aktivira srčno in trebušno čakro in osvobaja »staro prtljago«. Bremena, krivda ali obsesije se zbrišejo. Peridot nas uči, da smo za to, da bi bili ljudje, ali preteklost, kontraproduktivni. Pokaže nam, kako sami ločimo od zunanjih vplivov in da vidimo svojo višjo energijo za vodenje.

Ta kamen sprošča negativne vzorce in stare vibracije, tako da je na voljo nova frekvenca. Če smo storili psihološko delo, nam pomaga hitro napredovati. Ta vizionarski kristal nam pomaga razumeti našo usodo in naš duhovni namen.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.