Akcija

Zapestnica Božanska Isis

52,50  42,00 

Isis je bila prva Atlantidska Visoka Svečenica oltarja, duhovnica, ki je vladala Egiptovski koloniji po potopitvi  Atlantide. Sčasoma se je njen spomin združil z arhetipom velike matere boginje.  Boginja Isis je znan kot ženski arhetip za ustvarjanje, materinstvo, zdravljenje in čarobnost.

Isis je Boginja, ki je popolnoma brezčasen izraz Božanske ženske; danes je tako pomembna kot v starih časih. Posvečena opolnomočenju drugih, Isis podpira prebujanje človeštva, ko se odpravimo v novo svetovno dobo. Prinaša vrednost in spoštovanje vlog žene in matere, je zaščitnik magije, narave in zdravljenja. Njeno sočutje, ljubezen in nežnost so jo naredile še posebej drago ženskam skozi čas. Pokaže nam, da imajo ženske velike zaloge moči in navdiha. Isis nas ponovno poveže z našimi prirojenimi zdravilnimi močmi, zato jo zdravilci obožujejo. Podpira prizadevanja vseh, da ponovno pridobijo svojo individualno moč in prevzamejo odgovornost za svoje življenje. Pokaže nam svojo sposobnost zdravljenja sebe in zdravljenja drugih.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Izbrani so popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Cvetlični ahat je velikosti 10 x 22 mm, Pietersit pa premera 6 mm. Kamni so gladko polirani.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

NA VOLJO SAMO TI DVE NA SLIKI!!!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Cvetlični ahat je kamen osebne rasti. Ta očarljiv dragulj je kristal izražanja našega potenciala, boja proti strahu in postavljanja temeljev za smiselno rast. Deluje kot metafizični zagon za naše namere, da jim damo ljubeč začetek in energijsko pomoč. Cvetlični ahat je prežet z božansko žensko energijo, ki neguje naše duše. Kot taka spodbuja naš napredek in nas potiska k našemu največjemu potencialu na naši poti.

Znano je, da aktivira, odpre in zdravi srčno in korensko čakro, odpira nas navdihu, vzpostavlja notranji mir in spodbuja empatijo. Cvetlični ahat pomaga premostiti vrzel med čustvi in resničnostjo, tako da aktivira in poveže naše srce in koreninske čakre skupaj. Ta edinstven učinek je najbolje čutiti z globoko meditacijo, pri čemer se osredotočamo izključno na svoje čustveno telo in njegove trenutne potrebe. S to vajo bomo začeli pridobivati svobodo pred globoko bolečino, ki se je pritrdila na naša srca in nas drži na mestu.

Cvetlični ahat lahko okrepi vaše interakcije z drugimi, tako da vam pomaga pri razvoju pozitivne samopodobe. Je precej nov na trgu, našli so ga komaj leta 2018 na Madagaskarju.

Pietersit je znan tudi kot Viharni Kamen, torej kamen, ki nosi naboj, malo kot da vihar divja v njem. Prinaša čistilno energijo, da vam pomaga ustvariti spremembe.  To izkorišča moč tvoje domišljije in ustvarja čudovite vizij. Ima močne vibracije, ki naredijo energično povezavo s tvojim globljim duhovnim jazom in ti pomaga dostopati do duhovnega vodenja. To je kristal, ki zelo stimulira vaše energijsko polje in vam pomaga, da se znebite nezaželenih navad in negativnih načinov življenja. Omogoča vam, da pogledate dlje, kot ste sedaj, da vidite celotno sliko. 

Ta kristal te spremlja na šamanskem potovanju in je kamen, ki te spodbuja, da razumeš, da si duhovno bitje.

Pietersit združuje tretje oko in čakro solarnega pleksusa, ki je sedež volje. Pomaga prinesti veliko vibracijsko energijo iz višjih svetov skozi tretjo, očesno čakro. To vas tudi spodbudi, da ste pripravljeni storiti, kar morate storiti, da bi dosegli spremembe v vašem življenju. 

Mavrični hematit, preplavljen z vsemi barvami sedmih čaker, je kot goba za dušo – vedno pripravljen vpiti vso to negativno energijo. Mavrični hematit, ki se povezuje s solarnim pleksusom, se lahko uporablja kot zaščitna sila, lahko daje trdno ozemljitev. Duhovni pomen hematita je prinašati ravnovesje tako eteričnemu kot fizičnemu telesu. In zaradi svoje magnetne narave in naših Jing-jang energij, je čisto v silah narave, da nas pripelje nazaj v ravnovesje.

Kamen vam lahko pomaga, da se povežete z višjimi silami in sprostite svojo sposobnost duhovnega vzpona v vesolje, hkrati pa se znebite kakršnih koli omejitev, za katere menite, da bi jih morda imeli. Presega vaše fizično bitje in vam omogoča, da najdete razsvetljenje, ne da bi se izgubili v prepadu. Mavrični hematit vas ohranja trdno na svojem mestu in vam daje moč, da se uprete kakršni koli negativnosti, ki se vrti okoli vas. Pomen in lastnosti tega kamna spodbujajo ravnovesje, spodbujajo samozavest in vam dajejo svobodo raziskovanja na globlji ravni.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.