Zapestnica Kamen Poguma

52,50 

“Spomnim se na vrtnico, ko jo pogledam. Zaprt popek, ki čaka, da se odpre. Malo sonca, malo vode in nekaj poguma. Malo vere vase in zaupanja. Vsega po malo. Ko se odpreš za to, kar si želiš, mora priti do tebe. Preprosto mora. Včasih je potrebno le nekaj malo – poguma.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obsega žal ne gre prilagajati. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Rdeč Jaspis je facetiran in velikosti 14 x 5 x 8 mm. Torej so še bolj odsevni in svetloba se od njih odbija zelo lepo.  Zeleni Jagodni kvarc, kot mu pravijo, je velikosti 6 mm. Kot vmsniki služijo Hematitki. Vsi kamni so naravni. Vsaka zapestnica je umetnost zase, saj jo krasijo unikatni kamni, ki se med seboj ne morejo ponoviti, zato je vsaka zapestnica unikatna. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Zeleni jagodni kremen je čudovit kristal za delo, saj ima sposobnost povečati namere ljubezni, hvaležnosti in velikodušnosti ter lahko te vibracije izžareva navzven. Najde se samo v Rusiji, Braziliji in Mehiki. Zeleni jagodni kremen je redka sorta kremena, znana tudi kot škrlatni kremen.

Jagodni kremen je neverjeten kamen, ki lahko v tvoje življenje prinese energijo univerzalne ljubezni in te lahko preseneti dejstvo,  da te vesolje obožuje. Ta občutek ljubezni bo ustvarilo občutek osebne pomembnosti, ki vam bo omogočila, da prenesete vse ovire v vašem vsakdanjem življenju. Ko začnete verjeti vase, takrat bodo vsi začeli verjeti v vas in vaše sposobnosti. Ta kamen vam pomaga na poti vračanja k Sebi in poudariti spodobnosti ter lastnosti. ki vas naredijo unikatne.

Z zagotavljanjem notranjega miru, vam bo ta kamen omogočil, da postanete duhovno osredotočeni in tako močni znotraj, da nič v fizičnem svetu ne more zmotiti vašega ritma. Jagodni Kremen bo prinesel z njim tudi energije prijateljstva in kmalu boste lahko kar veliko novih prijateljev z ljudmi, ki jih niste pričakovali. Kremenovi kamni prenašajo močne vibracije pozitivne energije in so odlični ojačevalni kamni. To pomeni, da pomagajo krepiti moč vibracij drugih kamnov in povečati moč naših lastnih elektromagnetnih polj.

Rdeč Jaspis so častili starodavna ljudstva in civilizacije po vsem svetu kot svete in močne kamne zaščite, tako za fizično kot za duhovno področje. Znani so bili kot” prinašalci dežja ” in negovalci, zdravilci duha in kamni poguma in modrosti.  V preteklosti je bil Rdeči Jaspis znan kot kamen živahnosti in vzdržljivosti, talisman bojevnikov in promotor pravičnosti, zaščite in življenja. Zato bi naj čistil kri, umiril pulz in povečal plodnost. Poznan je tudi kot t.i. menstrualni kamen, saj je ravno zaradi svojih lastnosti, podpornik maternice in nežnega očiščevanja.

Danes je rdeči jaspis še vedno znan kot kamen vzdržljivosti, nežen, a vitalen stimulator chi ali življenjske sile, ki prinaša fizično moč in energijo, vzdržljivost, osredotočenost in odločnost. Njegova stalna frekvenca pomirja čustveno telo in ustvarja trajno, stabilno energijo za izboljšanje zdravja ali premagovanje bolezni, postavljanje ciljev in sledenje do zaključka, soočanje z neprijetnimi nalogami in pogum za odpravo napak.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.