Zapestnica Kamen Preobrazbe

65,50 

“Mogoče je, vse je na dosegu roke. To, kar si danes, lahko spremeniš. Lahko nadgradiš. Morda potrebuješ le nekaj podpore in poguma. Zavedaj se, globoko v sebi, moči ki je premoreš, neverjetna je. Morda jo iščeš okrog sebe, v besedah ljudi, v odobravanju bližnjih, nasmehu mimoidočih, a nič, zagotovo nič ne odtehta Ljubezni, ki jo nosiš v Sebi. Globoko, čisto in iskreno sporočilo Duše, ki samo čaka, da jo slišiš.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz velikih kamnov Čaroita AAA kvalitete (premera 14 mm). Selenit je v vodi topen kamen, zato je premazan z zaščitno emulzijo (podatki dobavitelja),  je velikosti 8mm in poliran kamen. Selenit je zelo lahkoten kamen, prežet s pomirjajočo energijo. in večjih vmesnikov srebrnega Hematita. Kamni Čaroita so izbrani intuitivno in zapestnici sta neponovljivi. Na sliki le ena od njiju.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Čaroit je kamen preobrazbe. Premaguje strah. Spodbuja notranjo vizijo in duhovni vpogled. Pomaga pri spopadanju z velikimi spremembami na duhovni ravni. Omogoča združitev srčne in kronske čakre, čisti avro in stimulira brezpogojno ljubezen. Spodbuja vibracijske spremembe in nas povezuje do višjih realnosti. Zagotavlja globoko fizično in čustveno zdravljenje. Pomaga nam sprejeti sedanji trenutek kot popoln.
Osvobaja globoke strahove in je še posebej koristen pri premagovanju upora ali razjasnjevanju stvari. Da pogon, vitalnost, spontanost in je sposoben zmanjšati stres in skrbi. Lahko se uporablja za premagovanje nasilja in nadlegovanja. V ravnotežju drži kronsko čakro ter pomaga pri premagovanju občutka odtujenosti ali razočaranja.
Spodbuja dojemljivost opazovanja in analize, da se lahko hitreje odločamo. Pomaga vsakomur, ki ga preko misli in programov upravljajo drugi ljudje. 

Vibracije tega kamna vam bodo pomagale, da ostanete pošteni do sebe in da se boste držali svoje osebne resnice.

Prosojni selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.
Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.
Lahko se uporablja pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti, da bi videli prihodnost ali ugotovili, kaj se je zgodilo v preteklosti. Čisti zmedo in pomaga v videnju globlje slike. Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni. Je močen razporejevalec in stabilizator za prenapeta čustva.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Selenit nam pokaže, kako v svoje življenje vnesti božanske zakone in načela. Nauči nas tudi, kako združiti duha in materijo, da bi znali v svoje snovno telo vključiti silo svetlobe, tj. duha. Le tako se bo namreč duh počutil doma v vsakomer izmed nas. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.