Zapestnica Kamen Resnice

49,50 

“Vsakič znova te vrže na točko, kjer se odločaš, koga boš poslušala in kaj boš povedala. Vedno znova, že tolikokrat, si misliš, si tukaj, ali nisem že tega predelala? Si. A potrebuješ nadgradnjo. Resnica je zate zelo pomembna. Neguješ jo, varuješ, skrbiš, da pride v svet. In razumeš, da je resnica vsakemu svoja. Ne pritiskaš, ne obsojaš. Dovoliš. Ker je zate resnica zares, zares pomembna.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 19 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obsega žal ne gre prilagajati. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Juperlit je poliran kamen, ploščate oblike, velikosti  1,3mm x 1 mm. Je AAA kvalitete in zelo lep. Rozast Kunzit je velikosti 6 mm in je poliran. Kot vmesnik služijo srebrni Hematitki. Slikano pod belo svetlobo. Vsi kamni so naravni. Vsaka zapestnica je umetnost zase, saj jo krasijo unikatni kamni, ki se med seboj ne morejo ponoviti, zato je vsaka zapestnica unikatna.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Juperlit vam omogoča, da govorite svoje misli in zaupate v svojo resnico. To pomeni, da lahko svobodno komunicirate z drugimi. Juperlit je kamen resnice in omogoča objektivno prepoznavanje in izražanje svojih občutkov. Juperlit sprošča jezo in negativne misli ter pomaga v boju proti vašim strahom in fobijam. Ustvarja jasen in dojemljiv um, sposoben najti notranji mir. Juperlit spodbuja samosprejemanje in samozavest. Juperlit naj bi pomagal pri najrazličnejših težavah, vključno z lajšanjem stresa, anksioznostjo in depresijo. Prav tako naj bi izboljšal kakovost spanja, povečal raven energije in okrepil imunski sistem.

Nekateri verjamejo, da se Juperlit lahko uporablja za povezovanje z duhovnim svetom, drugi pa trdijo, da ima močne zdravilne lastnosti. Spet drugi verjamejo, da se Juperlit lahko uporablja za privabljanje pozitivne energije v vaše življenje ali za zaščito pred negativno energijo. Ime Juperlit se nanaša na sienitne kamne, ki vsebujejo Sodalit. Zaradi teh vključkov kamni pod UV svetlobo svetijo oranžno ali rumeno. Odkrito leta 2017 na obali jezera Superior v Michiganu.

Rozast Kunzit je izredno duhoven kamen z visoko vibracijo. Prebudi srčni center in brezpogojno ljubezen, tako da proizvaja ljubeče misli in komunikacijo. Izžareva mir in nas poveže z univerzalno ljubeznijo. Omogoča globoko in osredotočeno meditativno stanje.  Kunzit je zaščitni kamen, ki deluje na posameznika in na okolje. Ima moč, da razprši negativnosti. 
Spodbuja samoizražanje in omogoča svobodno izražanje čustev. Odstranjuje ovire iz naše poti in nam pomaga, da se prilagodimo pritisku življenja. Pomaga lahko pri ozdravljenju blokiranih spominov. Je koristen zdravilec za ljudi, ki so morali prehitro odrasti. Spodbuja kvaliteto strpnosti do sebe in drugih. Pomaga pri zmanjševanju stresa, povezanega s strahom. Kunzit omogoča pogled v lastno notranjost. Dana nam je sposobnost odzivanja na konstruktivno kritiko. V sebi ima moč združevanja razuma, intuicije in navdiha.
Uporablja se lahko za čiščenje čustvenih ran, osvobajanje čustev in zdravljenje strtega srca, še posebej tistih, ki so prenesene iz drugih življenj. Čisti odpor in pomaga pri doseganju kompromisov med osebnimi potrebami in potrebami drugih.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Kunzit vas poveže z dušo. Spodbuja čustveno ravnovesje, saj vam pomaga, da se odrečete strahovom in obžalovanjem, ki vežejo na preteklost. Poveže vas z notranjim srcem, v katerem se skriva neskončen vir ljubezni: vaše lastno božansko bistvo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.