Zapestnica Kamen Upanja

42,50 

“Boginja Si, saj čutiš. Tolikokrat si se obrnila izven sebe, spraševala povsod drugod vsa vprašanja, ki jih lahko odgovoriš le – sama. Zato, Boginja Si. Čudovita, iskrena, pristna. Ostani v svoji božanski energiji. Tu si zares – Doma.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obsega ni mogoče prilagoditi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Amazonit je v svoji naravni barvi, je poliran, podolgovat, velikosti cca 1,7 cm x 1 cm. Mesečev kamen je ponekod modro odseven in AAA kvalitete. Je facetiran, velikosti 7 mm in rondelle oblike.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Zahvaljujoč čarobni kombinaciji svinca in vode v svoji strukturi, njen bleščeče smaragdni odtenek in lisasta svetlo-zelena odražata barvo Amazonke reke ter njeno pomirjujočo in pomirjujočo energijo. Amazonitski kristal, znan kot kamen “upanja”, je odlično manifestacijsko orodje, še posebej, če v svojo dnevno prakso meditacije vključite svojo energijo. Meditacija z amazonitskim kristalom je odličen čas za popis trenutnega duha duha.  Poglejte v kamen in pustite, da raztopi vse negativne misli, ki pridejo na površje. Ne pozabite, da obstaja razlog, da ste izbrali Amazonit. To je jasen signal, da vaš proces zdravljenja vključuje pomirjanje starih čustvenih ran in okrepitev fizične vzdržljivosti, ki je potrebna za izkoriščanje dneva.

Amazonit pomaga tistim, ki so nejasni glede želja, potreb ali omejitev, da so bolj jasni o svoji resnici. Amazonit lahko pomaga nekomu sporočati svojo resnico bolj jasno in čutno, partnerju ali drugi osebi, ki jo morda mora slišati. Nenehno ignoriranje vaših osebnih potreb ali omejitev lahko vodi v pasivno agresivnost ali zamerljivo vedenje. Amazonit vam pomaga spoštovati te poglede tako, da lahko spoznate svoje lastne potrebe ali potrebe partnerja z več zavesti in jasnosti.

Tako kot veliko žareče sidro neba, nas tudi magija Mesečevega kamna očara s svojo svetlo žensko energijo, plimovanjem podobnim vlačilcem in obljubo cikličnih sprememb. Luna je bila stoletja simbol duha boginje, ki je visela kot krogla nad našimi glavami. Mesečev kamen zajame vso to čarovnijo in še več, ta mineral albita je posnet s svetlobnimi žarki in mlečnim sijajem, znanim tudi kot adularescenca. Mavrični Mesečev kamen je vrsta labradorita, njegove lastnosti pa se nekoliko razlikujejo od lastnosti Mesečevega kamna.

Duhovni pomen mavričnega Mesečevega kamna je povezan z božansko žensko in boginjo. Mesečev kamen je kamen, ki je povezan z intuicijo, psihičnimi sposobnostmi in jasnovidnostjo. Lahko vam pomaga, da se povežete z božansko ženskostjo v sebi in dostopate do svoje intuicije in notranje modrosti. Mavrični Mesečev kamen lahko spodbuja tudi samoizražanje, ustvarjalnost in iznajdljivost. Ta kamen naj bi bil tudi v pomoč pri spodbujanju ravnovesja in harmonije v vašem življenju. Pomaga lahko ustvariti občutek miru in spokojnosti, kar je lahko koristno, če se počutite pod stresom ali preobremenjeni.

Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.