Zapestnica Starodavni kamen modrosti

48,50 

“Tolikokrat si že izpustila, zdi se, da to počneš vedno znova. Spuščaš svojo preteklost, karmo, delaš na sebi in za sebe. Pridi, premakni se v globine in začuti svoj Obstoj. Tukaj si z namenom. Namen, ki je le tvoj, namen, ki ga je izbrala tvoja Duša. Sledi ji, lažje ti bo. Nehaj se upirati poti, ki ti je domača, po kateri veš, da boš šla, pa se bojiš. Ne boj se. Ta pot je v tebi. Prinesla si jo s seboj. Ne boj se. Ta Pot je Tvoja.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Vsaka zapestnica je Unikat – kamni so se izbrali sami. Če je potrebno povečati ali zmanjšati obseg, gre, vendar zaradi zaporedja kamnov le za 2 cm v eno ali drugo smer (plus ali minus).

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz velikih kamnov Šungita (premera 10 mm), facetiranega, v konico zašiljenega Lapis Lazulija (približno 10x10mm) in večjih vmesnikov srebrnega Hematita.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Šungit je starodavni kamen modrosti, zdravljenja in zaščite. Pogosto ga imenujejo mojstrski zdravilni kamen ali čudežni kamen zaradi številnih koristi, ki mu jih pripisujejo. Verjame se, da je ta kamen star več kot dve milijardi let in naj bi v telo vnesel božansko svetlobo, celični spomin in človeško izkušnjo. Prepričanje je, da Šungit očisti fizično telo energetskih teles nižjih frekvenc in negativnosti ter pripravi zavest na sprejemanje višjih vibracij resnice. Skozi to delovanje Šungit daje svojo modrost starosti in postane vodnik na poti razpletanja, ki nam pomaga, da smo mirni in si prisluhnemo.

Ker močno prizemljuje. uravnoveša našo korensko zvezdno čakro, kar omogoča, da prizemljitev poteka na več ravneh, vse do tekočega zlatega jedra našega planeta. To omogoča, da se Sveta zavest Gaje in božanske ženske premika navzgor skozi našo hrbtenico, kar omogoča, da se korenska čakra in Krona odpreta, višja dimenzijska poravnava pa poteka z velikim osrednjim soncem in moškim vidikom stvarstva.

Pri zdravljenju naj bi Šungit koristil skoraj vsem pogojem, ki so posledica neravnovesja ali strupenih ostankov, ne glede na to, ali so okoljski, čustveni, duševni ali vibracijski.

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo.  Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.