Zapestnica Nirvana

36,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Nirvana v Sanskritu pomeni Osvoboditev, pripravljenost na razsvetljenje, sprejeti in biti neodvisen od Ega. V Budizmu je to najpomembnejši cilj. Nirvana ni kraj, kamor lahko fizično prideš. Zame je Nirvana občutek nevezanosti in svobode, v vsakdanjem življenju je to iskrena resnica in dejstvo, da živimo sebe in da se nam ni potrebno spreminjati zato, da bi nekam pasali, predvsem pa, da bi ustrezali zato, da bi bili sprejeti. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Zlat Hematit je premera 6mm in je facetiran. Lapis lazuli je poliran, premera 10 mm in Bela Korala je polirana in premera 8mm. Obesek Roža življenja je iz nerjavečega jekla.

Sporočilo zapestnice: Zaupajmo si, umirimo se, naredili smo najboljše možno in največ, kar smo zmogli. Cvet življenja predstavlja našo globoko povezanost z naravo, vesoljem in vsem, kar nas obdaja. Globoko smo povezani med seboj in z našim božanskim Stvarnikom, katerega energija nastaja v lepih, a preprostih primerih, kot je zapletena roža življenja, in je osnova načrta vsega obstoja.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo.  Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. 

Bela korala je znana kot kamen miru in preobrazbe. Podpiral  vas bo v obdobju spreminjanja in preobrazbe. Pokazal vam bo, kako bi morali ceniti preteklost, vendar zreti v prihodnost. Starodavne civilizacije so v veliki meri uporabljale koralo za medicinske namene. Pomaga umiriti um, spodbuditi intuicijo in olajšati čustveno zdravljenje. Hrani kri in okrepi okostje. Ta kamen tudi spodbuja regeneracijo tkiva pri hranjenju krvnih celic. Poleg tega pomaga pri sproščanju nečistoč iz mišičnega sistema, medtem ko zdravi motnje ledvic, mehurja in ščitnice.

V starih časih je bil Lapis Lazuli najbolj cenjen zaradi svoje čudovite barve. Njegovo ime izvira iz latinskega lapis, “kamen” in Perzijskega lazhvarda, “modra.” To je kamnina, ki jo tvori več mineralov, večinoma Lazurit, Sodalit, kalcit  ter in je obogatena z zlatimi lisami (pirit).  V deželi Egipčanov je bila ta globoka kobaltno modra barva duhovni kontrast njihovim sušnim puščavskim odtenkom. Zlati madeži so bili kot zvezde na nočnem nebu in v meditaciji ob teh barvah so čutili, da bodo nadnaravne sile spremenile njihovo življenje.

Zlat Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Nirvana”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja