Zapestnica Mana Priya

22,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Mana – Priya v Sankritu pomeni “self respect and (self)loved” – torej samospoštovanje in Ljubezen do samega sebe. Namenjena ljudem, ki vedo, da si zaslužijo več od Življenja in si želijo lastnega napredka. Verjeti vase in si zaupati – prinese veliko izzivov in obenem tudi najlepšo možno nagrado – odkrito Ljubezen in Svobodo.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Rdeč Karneol, prelivno Sokolovo oko in odseven Hematit so polirani in velikosti 8mm. Vmesniki ne vsebujejo svinca ali niklja.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kamen Sokolje oko je vrsta makro-kristalnega kremena. Je kamen zaščite, ki ga pogosto uporabljajo potniki. Lahko se uporablja tudi za zaščito pred negativno energijo drugih ljudi. Povezan je z planetom Jupiter in astrološkim znakom Strelca. Njegova energija je znana po tem, da pomaga uravnotežiti auro. Dal vam bodo jasnost, osredotočenost in globlji vpogled v vaše izkušnje, tako dobre kot slabe. S svojo mirnostjo vam bo pomagal razjasniti vaša čustva in jih tudi uravnovesiti. Odprl bo vašo avro, razložil, kar je v vašem srcu, in očistil vaše misli, tako da boste pripravljeni sprejeti univerzalne resnice. Ta kamen bo odstranil vse oblike ustvarjalnih blokad in povečal vašo ustvarjalnost. Ta kamen je povezan z grleno čakro in njena energija bo spodbudila učinkovito komunikacijo. 

Vibracije tega kamna vam bodo pomagale, da ostanete pošteni do sebe in da se boste držali svoje osebne resnice.

Karneol je pisan kremen iz sorte Chalcedony. Ponavadi je v rdeči oranžni, rožnati in rjavi barvi, pogosto pa je prosojen kamen. Ugotovili boste, da se z ljubeznijo odzivate na druge, vendar pa ostajate trdnejši v svojem položaju, ko napredujete v svetu. Karneol nas prizemljuje in sidra v sedanjost. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Spodbuja ustvarjalnost. Ima sposobnost, da očisti druge kamne.
Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov. Daje pogum, spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Potopi se v tisto, kar nas žene. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. Odstrani samo-omejitve in pomaga pri širitvi. Pomaga pri premagovanju nasilja in odvisnosti. Zdravi težave s prenajedanjem, kajenjem in kakršno koli obliko pretiranega uživanja. Pomaga nam, da se sprijaznimo z napakami in jih sprejmemo kot učno izkušnjo, ne pa kot katastrofo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.