Zapestnica Manifestacije

52,50 

“Naj vam pomaga obuditi dušne darove, lepe misli in kreativnost. Naj vam pomaga sprejemati sebe in vas vodi do novih korakov, sprememb in priložnosti v Vašem Življenju. Manifestacija zahteva poravnavo. Namen se mora uskladiti z vašim čustvenim energijskim sistemom. Za to sta potrebna fokus in notranja moč. V nadaljevanju da se odpravijo negativni vzorci, sprostijo blokade in programi, ki nam ne služijo ter utišajo negativne misli, da se lahko namen pretoči v manifestacijo. Visoka vibracija, iskren namen. Manifestacija ni želja ali upanje. To je usmeritev namena, da Vesolje dela za Vas, da vibracijsko postane otipljivo.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obsega žal ne gre prilagoditi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji. Kamni so AAA kvalitete.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Rubin prihaja iz Myanmara, je faceiran, “rubinsko” rdeč in velikosti nekje 8 mm.  Azeztulit je velikosti 10-11 mm.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Azeztulit naj bi izviral iz zvezdnih bitij, imenovanih Azez, kar pomeni “brezimna svetloba”.  Ta kamen je služil kot orodje za komunikacijo in olajšanje njihovih meddimenzionalnih potovanj. To je kamen z visokimi vibracijami, ki vas bo hitro razbremenil vsega, kar vam povzroča bolečino ali nelagodje. Vibracije tega kamna so povezane tudi z naraščanjem zemeljskih vibracij.

Kdor nosi ta kamen, bo izkusil lahkotno povezavo z višjim stanjem zavesti. Vsak kos Azeztulita se lahko poveže s svojim uporabnikom in vsak kamen ima svojo osebnost. Ko redno uporabljate Azeztulit, boste uživali v občutkih miru, spokojnosti in veselja. Našli boste odgovore, ki jih iščete, in prepoznali boste vse, kar si želite. Dvignil bo vašo zavest in deloval na vaših povezavah čaker. Razvil bo tudi vaše vibracijske energije. Azeztulit bo odstranil blokade v vaših energetskih tokovih. Prav tako vam bo dala tople in zaščitne energije.

Gradi vrsto varne spirale okoli vašega fizičnega telesa, ki bo odpravila negativne energije ali psihične napade. 

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Manifestacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja