Zapestnica Moksha Prema

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18 cm, notranji obseg meri nekoliko manj  (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice upoštevajoč simetrijo zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Moksha v Sanskritu pomeni Osvoboditev od trnkov, ki nas držijo prikovane s preteklostjo. Svoboda je vedno posledica, nikoli vzrok. Osvoboditi se in najti Sebe.  Prema se iz Sanskrita prevaja kot Božanska Ljubezen. Ne toliko kot Ljubezen do boga (v katerikoli obliki), ampak kot Velika Ljubezen. Osvoboditi se preteklosti, zaceliti rane in se Odpreti Ljubezni – to je namen te zapestnice.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Hematit je poliran, premera 10 mm in Vinsko rdeč Kalcedon je facetiran in premera 8mm. Kalcedon je temno rdeče barve, lahko se vidi tudi kot temno roza. Je izjemno ženstvena z energijo in barva povzdigne Boginjo, ki jo nosi. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Vinsko rdeč Kalcedon s svojim namenom in lastnostmi pomaga umirjati misli in um. Osvežuje naša čustva in povečuje empatijo najprej do nas samih, potem pa tudi do drugih ljudi.  Ta kamen je poln ljubeče, tople energije ljubezni. Pomaga pri razvoju močnejših vezi z ljudmi in predvsem pri jačanju zaupanja, ko je tega premalo. Vrača vero v naša življenja.  Ima moč negovanja predvsem za ljudi, ki vzgajajo svoje otroke oz. kakorkoli delujejo v izobraževalnem sistemu in vzgoji.  Za nas same je najboljša pomoč pri razvoju talentov in ljubečih navad. Pomaga pri celjenju ran iz preteklosti, otroštva in zdravi različne travme.  Navadno ga uporabljajo ljudje, ki se radi učijo iz svojih “napak” in le-teh ne želijo več ponavljati. Razblinja negativno energijo in naš prostor polni z ljubeznijo. Daje pogum in jača samozavedanje pri posamezniku.

Hematitova močno zemeljska energija pomeni, da se lahko uporablja za skoraj vsak projekt, ki vključuje moč elementa zemlje. Zemlja je element, ki ureja fizični svet, denar, praktično razmišljanje in odločanje. Je dober kamen za organiziranje svojih misli in razvijanje logičnega mišljenja. Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Moksha Prema”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja