Zapestnica Sonca

28,50 

Potrebno je ravnati in nastavljati nežno. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Trojna zapestnica je sestavljena iz dveh vrst Oniksa velikosti 6mm in sredinske vrstice Citrina 8mm. Zapestnica je narejena na obseg cca. 18,5 cm in vsako prilagajanje obsega, se pri tej zapestnici zaračuna dodatne 4€, zaradi obsežnosti dela. 

Namenjena je osebi, ki potrebuje polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Čas je, da se uresničimo.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Oniks daje moč. Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Z večjo močjo centrira našo energijo in usklajenost, omogoča dostop do višje smernice ter nas povezuje s celoto. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo prihodnost. Dana nam je osebna moč. Omogoča nam, da postanemo mojstri svoje usode. Ta kamen spodbuja moč, odločnost in vzdržljivost. Pomaga pri pridobivanju izkušenj, vsiljuje samozavest in nam pomaga, da smo umirjeni v naši okolici.

Oniks priznava in vključuje dvojnost znotraj sebe. Sidra umikanje v bolj stabilen način življenja in na splošno deli samokontrolo. Je duševni tonik, ki blaži veliko strahov in skrbi. Prinaša neprecenljiv dar modrih odločitev.
Pomaga pri črpanju energij iz Vesolja, ki so potrebne za zdravljenje ali druge namene. Dela ravnotežje med jin in jang energijami v telesu.

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne. To je eden izmed dveh kristalov na Zemlji, ki ga nikoli ni treba očistiti ali očistiti. Drugi je Kianit. Citrin je prozorna, rumena sorta kvarca, zlato – rumene barve, medu ali skoraj rjave barve, lahko vsebuje tudi mavrične odtenke ali nianse sivke. Ime izhaja iz francoske besede citron, kar pomeni limono. V Grčiji je bila v Grčiji že 300 let pr. N. Št., Zaradi svoje barve pa se včasih pomotoma imenujejo Gold Topaz, Madeira ali španski Topaz ali Safranite. 

Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja. Zelo je varovalen za okolje. Absorbira, pretvarja, razžene in prizemlji negativno energijo. Dela nas odločne, na vseh ravneh življenja. Kot zaščitnik avre, deluje kot sistem zgodnega opozarjanja. Na ta način lahko zaščitimo sami sebe. Dana mu je sposobnost, da očisti čakre, še posebej trebušno čakro. Aktivira kronsko čakro in odpira intuicijo. Citrin čisti in drži ravnotežje subtilnih teles ter jih fizično uskladi.

Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.