Zapestnica Sončni Jantar

39,00 

“So dnevi, ko se vsak od nas lahko vpraša – kaj sedaj, kako naprej? Takrat lahko poslušamo vse ostale, nase pa pozabljamo. Čeprav resnici na ljubo, vse odgovore, ki so toliko pomembni za nas, nosimo prav v sebi. Le zaupamo si ne do te mere, da bi se upoštevali.  Pomoč sončnega Jantarja. Je lahkotna, zame zelo vilinska, in s tem sončnim Jantarjem iz Baltika – prav čarobna.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj, po želji se obseg lahko prilagodi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Baltski Jantar je izjemen, oddaja sončno energijo, energijo Upanja in zelo prizemljuje. Velikosti je nekje 5-7 mm, je nepravilne oglate oblike, je pa lahkoten in poliran. Slikano pod belo svetlobo, da se lepo vidijo podrobnosti same zapestnice in kamnov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jantar je drevesna smola, ki se je strdila in je postala fosilizirana. Ima močno povezavo z zemljo in je ozemljitveni kamen pri višjih energijah. Je močen zdravilec ter čistilno sredstvo, ki vleče bolezen iz telesa in spodbuja revitalizacijo tkiv. Prav tako čisti okolje in čakre. Vsrka negativne energije in jih spreminja v pozitivne sile, ki spodbujajo telo, da se zaceli. Jantar je močen zaščitnik, ki nas vsak dan povezuje z višjo duhovno realnostjo. Prinaša stabilnost v življenje in motivira, tako da povezuježelje s gonilno silo, ki nam jih omogoča doseči. 
Jantar spodbuja razum, čisti depresijo, spodbuja pozitivno duševno stanje in ustvarjalno samoizražanje. Prinaša ravnotežje in potrpežljivost ter spodbuja sprejemanje odločitev. Pomaga nam izboljšati spomin. Njegova fleksibilnost raztopi nasprotja. Spodbuja mir, altruizem, razvija zaupanje in prinaša modrost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.