Zapestnica Svobodna Duša

47,50 

“Obžaluješ karkoli, kar si do sedaj naredila, ko obrneš pogled nazaj? Je tam vse, tako kot si si želela? Zagotovo ni. Pa vendar so te vsi ti dogodki pripeljali do točke, kjer si sedaj. In točka Zdaj je odlična popotnica za naprej. Vem, spomini lahko bolijo. Lahko si jezna, ker ne gre ničesar za nazaj spremeniti. In lahko si Upanja polna, ker ti vso to znanje, ki si ga osvojila, odlično služi za naprej. Niso samo besede. Te se hitro izgubijo v vetru. Ko boš v sebi resnično začutila, da je Tvoja pot bila le tvoja, z namenom, da iz nje potegneš najbolje možno, boš odvrgla to breme, ki ga nosiš s seboj. Sproščena boš, zadovoljna. Svobodna.”

Zapestnica je dolžine 18,2 cm, notranji obseg meri nekaj manj. Obsega žal ne gre spreminjati. Izjemen Krizopras je facetirane in ovalne oblike in vsak je AAA kvalitete. Hematit je velikosti nekje 4mm in služi kot vmesnik, Tulit je poliran in velikosti 5 mm. Zapestnica ne vsebuje kovinskih dodatkov. Vsak kamen zase je prava Umetnina. Neponovljiva je vsaka zapestnica. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano je pod belo svetlobo, zato dovoljujemo rahlo odstopanje v odtenku slike in izdelka.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Krizopras daje občutek, da smo del božanske celote. Povzroča globoko meditativno stanje. V sebi ima moč, da spodbuja upanje in daje osebni vpogled. Izhaja iz nadarjenosti in spodbuja ustvarjalnost. Spodbuja tudi zvestobo pri poslovnih in osebnih odnosih. Daje energijo srčni in sakralni čakri ter prinaša univerzalno energijo v fizično telo.  Krizopras deluje pomirjujoče. Ustvarja odprtost za nove situacije. Pomaga pri iskanju po  sebičnih motivih iz preteklosti, ki so vplivali na razvoj. Poravnava naše ideje z našim vedenjem. Omogoča nam premagovati nasilne ali impulzivne misli in dejanja. Našo pozornost obrne na pozitivne dogodke.

Tulit je kamen, ki izžareva ljubezen, sočutje, srečo, veselje in vedrino. Subtilna, a mehka energija začne prežemati vašo avro in odmeva neposredno s srcem. Ti rožnati žarki so tukaj, da vam pomagajo, ko se odpravite na potovanje v globine svoje duše. Tulit v ospredje potisne staro čustveno bolečino in vas poziva, da se enkrat za vselej soočite s temi negativnimi izkušnjami. Ta teža se je morda nosila predolgo in je bila zavestno zavrnjena. Tulit e bo končal ta način razmišljanja in vam zagotovil neskončne količine zdravilnih vibracij. S soočenjem in odstranjevanjem teh ” notranjih demonov ” iz svojega srca bo človek postal močnejši in omogočil, da bo sijal v svoji najčistejši obliki.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.