Kako ohranjam visoko vibracijo?

Uspeh ima toliko definicij, kot je prstnih odtisov. Za mene se moj uspeh ni odvil čez noč. Če se pogledam, recimo 5 let nazaj, sem bila že na zelo dobri poti, po kateri hodim danes. A vedela sem, da to nikakor ni moj cilj. Težko je tekom težav in neuspeha uvideti, da obstaja nekaj boljšega. Da ni tako brezizhodno in da je življenje lahko lepše.

Mi smo naučeni, navajeni in sprogramirani na slabe in nizke vibracije. To je naša narodna zavest. Pa ne samo Slovenci, ljudje po svetu – enako. In dejansko se potem čudimo, da depresija postaja resen problem. Nobena tableta ne učinkuje pri dvigu vibracije in spremembi življenja na bolje. Tudi, če ste sedaj v nekem brezizhodnem položaju, v vezi, ki nima prihodnosti, brez denarja, brez zaupanja v življenje itd., vam naj povem, da to ni konec. To nikakor ni konec. Vsako življenje ima svoje vzpone in padce, je polno izzivov in lekcij. Nihče se ne rodi z zlato žlico v ustih in pričakuje, da bo plovba mirna. Zato tudi ni dobro, da se primerjamo z drugimi ljudmi.

Dejstvo je, da lahko sami obrnemo svoja življenja na bolje. Sami imamo čisto vsak dan priložnost, da naredimo drugače, predvsem pa to, da naredimo stvari po svoje. Kako torej jaz držim visoko vibracijo? 1001 misel me prešine v eni uri, tako slaba, kot dobra, sama se pa odločim, katera izmed teh bo postala moja realnost. Nisem naivna, kot sem bila pred leti. Ne govorim si “Vse je dobro”, medtem ko me stiska v trebuhu in mi gre na jok. Danes čutim, da je vse dobro. Danes držim visoko vibracijo, zato, da lahko ustvarim v svojem življenju vse, kar si zamislim. Največkrat, kot opažam, se ustavi pri denarju. Sama ga pred leti nisem imela. Nisem imela ideje kako naj preživim v življenju. Vedela sem le, da po poti, ki so mi jo izbrali drugi, ne morem več naprej. In danes, leta kasneje, lahko rečem, da sem tlakovala svojo pot. Morda jo čez nekaj let asfaltiram :). Ampak to so bila leta in leta trdega dela. Mogoče se zdijo za koga brezciljna in neumna, a za mene so bila, ne samo moja rešilna bilka, ampak moja vera, moje sanje in moj pogum. In vse to sem ustvarila sama. S svojo visoko vibracijo. 

Druga stvar so partnerski odnosi. Sama sem bila mnogo let nazaj v zvezi, pri kateri si preprosto nisem mogla priznati, da nima ne repa in ne glave. Da je mimo že od začetka. Ne – jaz sem bila ‘srečna’, da sem nekoga imela, da sem živela neko življenje, ki so ga ljudje od mene pričakovali. Bila sem tudi prepričana, da mene tako ali tako nihče noče, da se moram zadovoljiti s tistim malim, kar mi življenje ponuja. No, in to sem tudi dobila. Danes sem hvaležna, da se je to vse skupaj na silo končalo in da sem lahko iz svojega življenja pospremila tudi moje takratne ‘prijatelje’. Čez noč, dobesedno, sem ostala sama. In kako dober občutek je bil to! Točno takrat sem začela kreirat svoje življenje. Letela sem v knjižnico in začela brati. Odkrila sem nek svet afirmacij, pozitivnosti, veselja, ljubezni in izpolnjenih želja. Najprej sem si mislila, da je to vse lari fari…danes, recimo po 7 letih, je ta lari fari – moj lari fari 🙂 In fantastičen je. Moj partner je partner mojih sanj. O njem sem začela govoriti, ko mi je bilo najtežje v življenju. Zamislila sem si človeka, s katerim si želim preživeti super preostanek mojega življenja in ta je tudi prišel. Sama sem dvignila vibracijo, predvsem pa sem si dovolila imeti boljše življenje, čeprav so me učili ‘kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni’. Danes temu rečem: “Veliko ali malo ne obstaja – obstaja le to, kar si ustvarim in to je dobro zame.”

Želim vam položiti na dušo – če si želite boljšega življenja, odnosa ali več denarja, ne govorite, da ga nimate ali da nikoli ne bo boljše. Najdite svoje afirmacije, svoje sanje in na njih naslovite svojo vero. Verjemite in zaupajte, da je življenje lahko točno takšno, kot si ga želite. Predvsem pa – ne obupajte. Kolikrat ste že obupali trenutek preden bi se vam stvari lahko poklopile?

Ne dovolite, da kdo ugasne vašo iskrico!

Namaste, Barbara

Slika www.pixabay.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja