Bolj podrobno o kreiranju.

Manifestacija se začne z vero, pa ne mislim religioznostjo. Ko najdete v sebi tisto, kar si res želite, je na vas, da dvignete vibracijo. Pomeni, da v sebi verjamete, da je vse to, česar si želite, že na poti do vas. Prihaja k vam.

V priročniku sem zato napisala, da mir manifestira. Zato, ker smo pomirjeni s to mislijo, da je za nas poskrbljeno. Torej, vesolje dela tako, da mi ne vidimo. Odraz našega ega pa je naša nestrpnost. Vse te faktorje je treba zajeti.

Naključij ni, jaz v njih ne verjamem. Tako da delam po korakih – zamislim si, izdelam idejo, določim datume, iščem sodelujoče, zaženem akcijo, pozanimam se kako in kaj… in potem pustim. Vseeno pa je treba nekaj narediti… to ni ono, da si bomo nekaj zaželeli in potem puf. Ne, mi začnemo delati korake, ostalih 75% naredi vesolje. Vsaj po mojih izkušnjah je tako. Vesolje ne komplicira in ne preferira. Zato je treba paziti kaj manifestiramo. Vmes pa ne gundramo. Pomembna sta zaupanje in vera.

Zato sem napisala “Vesolje v tvoje roke”. Ker vem, da bo znalo prej urediti stvari tam zgoraj, kot jaz tukaj doli. In vesolje zlaga, le da nam tega ne pove.

Moj zadnji primer manifestacije: Nazadnje sem manifestirala novo kopalniško opremo. Najprej sem se pozanimala v avstrijskih trgovinah, glede njihove ponudbe in tega, kaj si želim, kakšne so cene ipd. Točno sem si zamislila, kako bodo stvari izgledale, pomeni, da sem poslala željo v Vesolje. Zadala sem si datum, da 18.3. greva v Avstrijo in kupiva zadeve. Ampak bi bilo treba na pohištvo čakati 10 dni. Pomeni, da bi se še vse skupaj zamaknilo za nekaj časa. Do takrat je bilo cca cez dobra 2 tedna. In sem pustila… nisem se sekirala. Pomeni, da nisem spustila vibracije. In sem vedela, moj mir mi je v prsih narekoval, da se bodo stvari odvile dobro. Sem pa po naravi zelo temperamentna oseba in se začnem sekirati na 1,2,3, tako da je notranji mir pri meni pravi triumf, da sem ga dosegla. To je rezultat dela na sebi, ki je trajal več let. V glavnem, da nadaljujem… Nekaj dni za to odločitvijo sem  šla po darilo v trgovino s pohištvom v Mariboru in sem videla, da imajo podobno zadevo, ki si jo jaz želim na voljo takoj in vse skupaj za več kot 50€ ceneje. Vidite? Vesolje je poskrbelo za mene… pač ne v Avstriji in ne čez dobra dva tedna, ampak takoj. Vse se je odvilo, kot bi rekli “po naključju”.

Ko spustimo nadzor se stvari začnejo urejati same od sebe. Seveda nas tega niso učili, zato menimo, da, če slučajno nimamo nadzora nad čem, da smo brez upanja. Pa je ravno obratno. Ko si nečesa resnično želiš, vso stvarstvo stremi k temu, da se ti želja uresniči (Alkimist, P. Coelho). Če bi sama imela fiksno idejo in bi jo realizirala ‘po svoje’, torej, da ne bi spustila nadzora, se stvari ne bi odvile na tak način. Pravzaprav manifestacija ne bi stekla, saj ji sploh ne bi pustila možnosti, da se udejani. To je izbira in stvar vsakega posameznika. Vendar, če ne probaš, ne veš. Tako pač je.

Vera in zaupanje v dobro – da se vse odvija v naše najvišje dobro in da je za nas poskrbljeno  je podlaga za moj notranji mir. Vsega je na svetu dovolj, čeprav nam želijo predstaviti drugačno sliko. Vsega je dovolj in preskrbljeni smo. Ko ugasnemo pričakovanja in spustimo nadzor, ima Vesolje prosto platno, da nariše svojo zgodbo.

Namaste,

Barbara

Vir slike

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja