Zapestnica Duša Šamana

47,50 

“Ne glede na to, kako temno je ali postane, sem tu, da te popeljem na svetlobo. Duša šamana se skriva v vsakem od nas, saj vsi nosimo zapise pradavnine, svete obrede in povezanost z nevidnimi in svetimi kraji. Tukaj si, da se tega spomniš, da to začutiš in živiš. Stopi korak nazaj ali vstran od tega, kar nosi vsakdan in se globoko poveži s tem, kar od nekdaj čutiš. Naj ti pri tem pomagam… Hvala za blagoslove, dane mojemu življenju.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obsega žal ne gre prilagajati. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Roka (Khamsa), zlasti odprta desna dlan, je znak zaščite, ki predstavlja tudi blagoslov, oblast in moč in je videti kot močna obramba pred zlobnim očesom. Roka ima lahko prste narazen, da se ubrani pred zlom ali kot zaprta dlan, da prinaša srečo. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Turmalin je kockast, stranica je nekje 8-9 mm in je facetiran, zelo lepo odseven kamen. Slikano pod belo svetlobo. Vsi kamni so naravni. Vsaka zapestnica je umetnost zase, saj jo krasijo unikatni kamni, ki se med seboj ne morejo ponoviti, zato je vsaka zapestnica unikatna.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Ta kamen uporabljajo šamani, ker prinaša zaščito med rituali. Uporablja se lahko pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti. Kaže nam »pravo« smer, v katero se lahko premaknemo.  Čistijo avro, odstranjujejo blokade, razpršijo negativne energije in opozarjajo na rešitve za specifične probleme. Odličen je za uravnoteženje in povezuje čakre. Uravnoteži meridiane.

Pomaga pri razumevanju sebe in drugih. Omogoča nam, da se globoko v sebi, spoznamo. Spodbuja samozavest in zmanjšuje strah. Prežene vsak občutek žrtve in privablja navdih, sočutje, strpnost in blaginjo.
Turmalin je močen dušni zdravilec. Dela ravnotežje med desno in levo poloblo v moţganih ter pretvarja negativne miselne vzorce v pozitivne. Ta kamen prinaša duhovne projekte ter poravnava čakre in biomagnetni plašč. Koristen je pri zdravljenju paranoje, pomaga pri premagovanju disleksije in pri asimilaciji ter prevaja kodirane informacije.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Ta kristal zdravi tako, da vam pomaga ozavestiti vzroke za zastalo energijo. Pomaga vam razumeti čustvene in duševne vzorce, ki povzročajo telesna neravnovesja, in pripomore k temu, da se jim odrečete in si povrnete zdravje. Pomaga vam, da modro izkoristite Indigo in kristalnim otrokom bo koristilo razumevanje, ki jim ga ponuja ta kristal to zdravilno moč, saj boste lahko le tako pomagali sebi in drugim. Turmalin vam, ne glede na to, ali je zeleni, črmi in kakšne druge barve, pomaga ozemljiti vesoljne zakone na Zemlji in preoblikovati omejena človeška prepričanje v širše zavedanje stvarnosti. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.