To sem jaz, Barbara

Danes sem se spomnila…
 
Pogledala sem se v ogledalo in sem se zavzela, koliko odrasla izgledam. Pri meni so leta številke, nekako vem koliko sem stara, ampak nekje v mislih sem vedno 25 🙂
 
Slišala sem vprašanje – “Kaj pa ti počneš v življenju?”

 
In potem vedno nekaj zmutim… popravek… sem zmutila. Nekaj v smeri “z alternativo, imam svojo spletno trgovinico, delam s kristali…”. Nisem znala reči, da ustvarjam, da sem Ustvarjalka. Odraščala sem v družini, kjer le diploma nekaj pomeni, nek naziv, ki ga pridobiš… pri nas ni bilo tega, da nekaj delaš in potem to si. Pri nas je bilo obratno. Nekaj si in potem to delaš. Tega vzorca sem se tako dolgo zavedala, ko sem študirala pravo. In vsak izpit, ki je bil opravljen, me je pripeljal bližje k diplomi in k delu, ki ga nisem želela opravljati. O bože, še danes ne bi.
 
Vesela sem, da ta poklic opravljajo tisti, ki v njem resnično uživajo, ker lahko pomagajo, naredijo nekaj dobrega. In vesela sem, da vsak najde svojo Pot.
 
Dejstvo je, da živimo in da imamo srečo, da lahko nekaj počnemo v njem. Svobodno, kot si sami dovolimo.
 
To, bi rekla, je en srčen privilegij. ❤
 
To, da se lahko zbudimo in ne živimo v bunkerjih ali šotorih, da ne poslušamo eksplozij bomb in strelov orožja. Uf, se zavedate tega?
 
Tega sem se danes zavzela sama. In sem se poskusila spomniti, zakaj sem nekaj zmutila, ko me je nekdo vprašal kaj počnem. Mistika Duha je res uspešna “beba”, znamka, dolgo jo že ustvarjava… Pa še kar nisem znala povedati, da ustvarjam.
 
Sram me je bilo.
 
Ker ni bila “prava služba”.
 
Ker nisem nekaj bila, ampak sem Postajala.
 
Nisem bila takšna, kot vsi ostali.
 
Morda sem bila kanček bolj pogumna, da sem se podala na to pot.
 
Ampak ni “ajnfoh”.
 
Slediti navdihu, vse spustiti… Ko material pokliče, ko iščem nove kamne, ko pišem kolumne,objave, emaile, novičke, sestanki,.. najboljše pa je, ko tudi sredi noči delam nekaj novega, ker je klic bil premočan, da bi preslišala.
 
Ja, ni navadna služba. Tega sem se sramovala. Ker sem pričakovala, da si bodo ljudje mislili, da tako ali tako nič ne delam. Da je to vse tak… brezveze, mimo….sploh ni delo.
 
O, pa je. Je dan, ko ne delam nič in paše. Takrat še na email ne bom odgovorila. Je kak takšen dan… redek, a je…
 
A vsi ostali so namenjeni Navdihu, Klicu, Ustvarjanju Vsega, kar znam, kar mi je podarjeno… z odprtimi kanali, s priklicem reikija… vse to gre v izdelke. Nikoli niso samo kamni. Nikoli samo perle. Nikoli samo opis. Opis se sestavi sam.
 
Kaj je bilo najtežje? Znati se Slišati in se Upoštevati. Čeprav tako, kot gledam nazaj… ni bilo tako težko. Še danes ni.
 
Nekje pač začneš in Ustvariš.
 
Danes me ni več sram. To Vse sem jaz. ❤
 
Pozdravljeni,
moje ime je Barbara. Pod znamko Mistika Duha ustvarjam amulete, lovilce sanj in Zapestnice iz poldragih in dragih kamnov, ki niso samo to. V njih zapakiram Obilje dobre energije, volje, vibracij in Vse, kar jih naredi nekaj več.
 
To sem Jaz, Barbara.
Ustvarjalka.
Reiki učiteljica in mojstrica.
Pisateljica.
Podjetnica.
Svoja šefica.
Sledilka Srcu in Duši.
 
Najprej sem pa Mama. Najini dragi Sari. In partnerka čudovitemu Mihi.
 
Vse to Sem Jaz.
 
Barbara.
 
Pozdravljeni. Me veseli, da sem vas spoznala ❤