Zapestnica Čarobnosti Atlantide

77,00 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Spiritualno nas Atlantida uči njenih 7 zakonov – Veliki Tempelj Enosti, ki ga dopolnjuje Zakon Karme, Zakon Manifestacije, Zakon Milosti, Zakon Odgovornosti, Zakon Brezpogojne Ljubezni in Zakon Namena. Skupaj torej tvorijo Zakon Enosti, celote bitij, ki so med seboj enakopravna in polna ljubezni, spoštovanja ter bivanja v Duhu. S kamni sem želela te zakone in misel združiti v zapestnici, ki vas bo dnevno opominjala na to, da ste Popolnost, Ljubezen in Svetloba. Da ste Eno. Vsi mi smo.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz čarobnega modrega Kalcedona, najdenega v Dominikanski republiki, velikosti nekje 11-12mm. Vsak kamen je umetnina zase, morda ga slika tako ne more ujeti – zato je vsaka zapestnica Unikatna in neponovljiva. Kot vmesnik služi Hematit srebrne barve, v obliki diska, velikosti nekje 8 mm in služi kot kamen prizemljitve in umirjanja. Larimar je AAA kvalitete in je nepravilne kockaste oblike, velikosti nekje 6 mm na stranico.

Slikano pod belo svetlobo, tako da lahko pride do rahlega odstopanja v odtenku, a nikakor v energiji.

VSAKA ZAPESTNICA JE NAREJENA NA NOVO, JE POPOLNOMA UNIKATNA, Z IZJEMNO LEPIMI KAMNI, ki so lahko različnih odtenkov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Dominikanski Kalcedon pomaga pri božanski komunikaciji, govoru in kanaliziranju. Pomaga pri popravilu energetskega polja in tesnjenju puščanj ali lukenj. Modri kalcedon zagotavlja duhovno moč in prirojeno modrost. Uporabite ga lahko, da izkoristite vašo povezavo s svojimi predniki in modrostjo in znanjem tistih, ki so hodili po tem planetu pred vami. Modri kalcedon je kamen za telepatsko in psihično komunikacijo, bodisi z varuhi zemlje, duhovnimi vodniki ali angeli.
Kalcedon pripelje um, telo, čustva in duh v harmonijo. Vliva občutek dobrodušnosti in velikodušnosti, odstranjuje sovraţnost in melanholijo preoblikuje v veselje. Ublaži dvom vase in omogoča konstruktivno notranjo refleksijo. Ustvarja odprto in navdušeno osebnost. Vsrkava in oddaja negativne misli, čustva in slabe sanje.  Uporaba tega kamna za meditacijo vam bo pomagala postati bolj odprta in navdušena oseba. Kalcedon je močan zdravilec in čistilec.

Larimar je duhovni kamen, ki je odprt za nove dimenzije ter spodbuja razvoj zemlje. T.i. Delfinji kamen – izžareva ljubezen in mir ter spodbuja notranji mir. Pomaga pri doseganju globokega meditativnega stanja. Naravno dviguje zavest ter harmonizira telo in dušo do novih vibracij.  Pospešuje angelski stik in komunikacijo z drugimi svetovi. Je odličen kamen za tiste, ki iščejo dušnega prijatelja, in pospešuje celjenje razmerij iz prejšnjih življenj ali srčne travme. Ta kamen prinaša vedrino in jasnost ter konstruktivne misli. Spodbuja ustvarjalnost in spodbuja, da »hodimo s tokom«. Zdravi poškodbe srca in nas ponovno poveže z naravno igrivostjo in veselo otroško energijo.
Larimar je zemeljski zdravilni kamen, ki nas poveže z energijo boginje zemlje, pomaga ženskam, da jih ponovno uskladi z njihovo prirojeno ženskostjo in obnovi njihovo povezavo z naravo.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v auro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.