Zapestnica Boginje Bela Tara

35,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Selenit se lahko v vodi topi, zato odsvetujem stik z vodo. Lahko se čisto z luno ali z energijo skozi roke.  Ne izpostavljajte soncu. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Boginjo Tara častijo v hinduizmu in budizmu kot boginjo sočutja in zaščite. V hinduizmu je oblika ženske prvobitne energije, znane kot Shakti. Ime izvira iz Sanskrta, kar pomeni „zaščita“. V drugih indijskih jezikih se ime prevaja kot »zvezda«.  V budizmu sta znani Zelena Tara in sočutna Bela Tara, ki daje zaščito in mir.  Spoštujejo jo kot zaščitnico, ki premaguje ovire in rešuje pred fizičnimi in duhovnimi nevarnostmi. Je ženski Buddha, razsvetljeno bitje, ki je doseglo najvišjo stopnjo modrosti in sočutja. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Selenit je v vodi topen kamen, zato je premazan z zaščitno emulzijo (podatki dobavitelja),  je velikosti 8mm in poliran kamen. Selenit je zelo lahkoten kamen, prežet s pomirjajočo energijo. Roževec je prav tako premera 8mm in je poliran.  Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Obvezno uporabljati in hraniti na suhem. Ne v vodo!

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Prosojni selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.
Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.
Lahko se uporablja pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti, da bi videli prihodnost ali ugotovili, kaj se je zgodilo v preteklosti. Čisti zmedo in pomaga v videnju globlje slike. Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni. Je močen razporejevalec in stabilizator za prenapeta čustva.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Selenit nam pokaže, kako v svoje življenje vnesti božanske zakone in načela. Nauči nas tudi, kako združiti duha in materijo, da bi znali v svoje snovno telo vključiti silo svetlobe, tj. duha. Le tako se bo namreč duh počutil doma v vsakomer izmed nas. Ta postopek je počasen in blag, saj se sicer naša telo in um ne bi uspela tako hitro prilagoditi tej novi energiji. Ta ima kristal zelo pomembno vlogo pri aktiviranju Dušne zvezdo.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoj ečih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.