Zapestnica Boginje Kuan Yin

52,50 

Kuan Yin v tebi prebuja sočutje, mir, sproščenost, prebuditev zaupanja, mirno nadaljevanje življenja, opazovanje priložnosti, nežni prehodi, odpuščanje in srčno sodelovanje. Prepoznaš jo po občutku notranje pomirjenosti. Zdi se ti, kot da te je objela s toplim plaščem topline, ljubeče pozornosti in miru. K tebi prinaša sočutje in jasno videnje okoliščin v tvojem življenju. Velikokrat ti prišepetava na uho jasna in preprosta sporočila. Sledi jim, saj te spodbujajo, da prepoznaš svoje prave resnice v življenju. Je skrbnica tvojih odnosov in projektov, v katerih izražaš sebe. Njena bližina je zelo čista, zato te bo velikokrat njena energija spodbudila k temu, da očistiš svoje dvome in prebudiš zaupanje vase… (vir)

Zapestnico imenujem tudi Prevetritev Duše in je narejena v energijah Preobrazbe in sidranja duše v prave točke življenja. Pietersit je tako mogočen kamen, čaroben, namibijski dragulj, ki iz nas prečisti vse, kar že dolgo stoji na vratih za Izhod. Čas je, da naredimo prostor. Prostor za nove izkušnje, nove ljudi, nove nas. Prostor za potovanja duše  na vse konce in kraje, ki si jih poželi. Notranje in zunanje potovanje. Čas je, da si naredimo prostor za nas. Zanjo.

Blagoslovljena, v deljenju Ljubezni. Za posebne Dušice. Za vse.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,2 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Priporočam nežno uporabo, zaradi Selenita (ne toliko vode – topnost). Izogibati se daljšemu izpostavljanju na soncu. Raje energijsko očistiti med dlanmi ali krajše pod vodo.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz velikih kamnov Pietersita (premera 12 mm), poliranega Selenita ( 8 mm) in večjih vmesnikov  Hematita (rondelle oblike 8×4 mm velikosti). Vmes so še manjši rondelle vmesniki Mavričnega Hematita. Pietersit je umetnina zase. Vsak kamen nosi svojo sliko.

Čista pravljica srca.

VSAKA ZAPESTNICA JE UNIKAT.  V VSAKI ZAPESTNICI SO INTUITIVNO IZBRANI KRISTALI PIETERSITA IN SE MED SEBOJ NE PONAVLJAJO. NA VOLJO V BOLJ ZEMELJSKIH TONIH – POGLEJ V GALERIJO.

Detajli vidni  na svetlobi. Slikano pod belo svetlobo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Pietersit je znan tudi kot Viharni Kamen, torej kamen, ki nosi naboj, malo kot da vihar divja v njem. Prinaša čistilno energijo, da vam pomaga ustvariti spremembe.  To izkorišča moč tvoje domišljije in ustvarja čudovite vizij. Ima močne vibracije, ki naredijo energično povezavo s tvojim globljim duhovnim jazom in ti pomaga dostopati do duhovnega vodenja. To je kristal, ki zelo stimulira vaše energijsko polje in vam pomaga, da se znebite nezaželenih navad in negativnih načinov življenja. Omogoča vam, da pogledate dlje, kot ste sedaj, da vidite celotno sliko. 

Ta kristal te spremlja na šamanskem potovanju in je kamen, ki te spodbuja, da razumeš, da si duhovno bitje.

Pietersit združuje tretje oko in čakro solarnega pleksusa, ki je sedež volje. Pomaga prinesti veliko vibracijsko energijo iz višjih svetov skozi tretjo, očesno čakro. To vas tudi spodbudi, da ste pripravljeni storiti, kar morate storiti, da bi dosegli spremembe v vašem življenju. Morda boste opazili že med prvo uporabo –  odstranjevanje blokad, še v istem času boste lahko hitro ugotovili, da boste doživeli stanje spremenjene zavesti.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Selenit nam pokaže, kako v svoje življenje vnesti božanske zakone in načela. Nauči nas tudi, kako združiti duha in materijo, da bi znali v svoje snovno telo vključiti silo svetlobe, tj. duha. Le tako se bo namreč duh počutil doma v vsakomer izmed nas. Ta postopek je počasen in blag, saj se sicer naša telo in um ne bi uspela tako hitro prilagoditi tej novi energiji. Ta ima kristal zelo pomembno vlogo pri aktiviranju Dušne zvezdo.

Prosojni selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.
Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.
Lahko se uporablja pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti, da bi videli prihodnost ali ugotovili, kaj se je zgodilo v preteklosti. Čisti zmedo in pomaga v videnju globlje slike. Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni. Je močen razporejevalec in stabilizator za prenapeta čustva.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.