Zapestnica Boginje Tara

22,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Boginji Tara so pripisali tri glavne kristale – Žad (Resnica, Skromnost in Zaščita), Malahit (Umirjenost, Čistost in Življenjska Sila) in dodan je še kamen Dimni kremen (predstavlja Motivacijo, Predanost in Sočutje).  Boginjo Tara častijo v hinduizmu in budizmu kot boginjo sočutja in zaščite. V hinduizmu je oblika ženske prvobitne energije, znane kot Shakti. Ime izvira iz Sanskrta, kar pomeni „zaščita“. V drugih indijskih jezikih se ime prevaja kot »zvezda«.  V budizmu sta znani sočutna Bela Tara, ki daje zaščito in mir ter Zelena Tara, ki je dinamična in predstavlja mati Zemljo. Spoštujejo jo kot zaščitnico, ki premaguje ovire in rešuje pred fizičnimi in duhovnimi nevarnostmi. Je ženski Buddha, razsvetljeno bitje, ki je doseglo najvišjo stopnjo modrosti in sočutja. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so polirani in premera 8mm, kovinski vmesniki ne vsebujejo niklja.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Dimni kremen je zelo učinkovit kamen za prizemljitev in sidranje. Dviguje vibracije med meditacijo. Ima močno vez z zemljo in korensko čakro. Je odličen protistrup za stres. Pomaga, da z ravnodušnostjo premagujemo težke čase, utrjuje rešitve.
Ozemljuje duhovno energijo in nežno nevtralizira negativne vibracije. Blokira zemeljska sevanja, absorbira elektromagnetni smog ter pomaga pri čiščenju in razstrupljanju na vseh nivojih. Prinaša pozitivne vibracije in z njimi zapolni prostor. Uči, kako pustiti vse, kar več ne služi, za seboj. Lahko se uporablja za zaščito zemeljske čakre (pod našimi nogami) in utemelji vez, ko nekaj moti področje zemeljske energije.

Malahit poveča tako pozitivne kot negativne energije. Utemeljuje duhovne energije na planetu. Nekateri ljudje menijo, da se še vedno razvija in da je eden izmed najbolj pomembnih zdravilnih kamnov novega tisočletja.
Je pomemben zaščitni kamen. Vsrkava negativne energije. Ta kamen čisti in aktivira čakre in nas uglašuje za duhovno vodstvo. Položen na tretje oko, aktivira vizualizacijo in psihične vizije. Na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo. Odpira srce k brezpogojni ljubezni. Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Ta kamen spodbuja tveganje in spremembe, je kamen pustolovščin. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. 
Malahit gre do jedra problema, krepi intuicijo in vpogled. Pomaga ublažiti duševne motnje, vključno s psihičnimi boleznimi. Krepi sposobnost za vsrkanje in obdelavo informacij. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.