Zapestnica Bona Dea

47,50 

Pravo ime Bona Dea je Favna. Pomeni “Ona, ki želi dobro”. Bona Dea pomeni “dobra boginja”. Kot rimska boginja žensk je pogosto upodobljena kot sedeča na prestolu, ki drži rog izobilja s kačo ob sebi. Rog izobilja predstavlja obilje vsega Dobrega. Kača predstavlja obnovo, zdravljenje in plodnost. Čeprav so Rimljani Bona Dea smatrali za Devico, je boginja žensk in jim prinaša otroke. Verjame se tudi, da je spretna zdravilka, zlasti z zelišči.

Priporočam tistim, ki potrebujejo neverjetno frekvenco celjenja za stabilno, ozemljeno in globoko umirjanje telesa in uma. V stresnih obdobjih je pomembno slišati svoj glas, svojo Resnico in jo tudi izraziti. Živeti Sebe je želja vsakega izmed nas, saj smo na dušnem potovanju, ki je vsakemu unikaten. Naj bo to vodilo, da smo Iskreni sami s seboj.

Vsi kamni na zapestnici so polirani. Velikosti so 9,5-10 mm. Na voljo dve čisto novi, unikatni. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji. Kamni so AAA kvalitete. Na voljo samo ti dve na sliki.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Ahat stabilizira avro, odpravlja in preoblikuje negativne energije. Njegov čistilni učinek je močan na vseh ravneh. Ahat dviguje zavest in se povezuje v kolektivno zavest o enosti življenja. Spodbuja razmišljanje o življenjskih izkušnjah, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Bocvanski Ahat je zaščitniški in po prepričanju prinaša srečo. Pravijo, da s svojo energijo lahko pritegnemo srečo v svoje življenje, karkoli že to vsakemu posebej pomeni. Bocvanski Ahat bo podpiral vaš trud, da spremenite svoje finančno stanje. To vam bo dala notranjo stabilnost, še posebej, če se počutite, da vse okrog vas razpada. Ohranil vas bo močnega in pogumnega med izzivi in deloval bo tako, da vas bo varoval v vseh pogledih.  Zdravilna energija kamna vam bo dala zbranost in zrelost. Ni lahko ostati miren in zbran, še posebej, ko se počutiš, kot da se ti bo vse sesulo. Energije Bocvanskega Ahata vas bodo pomirile, da vse bo v redu, in da bo prišli ven iz te izkušnje močnejši in boljši.

Bocvanski ahat je kamen udobja, koristen pri premagovanju depresije in krepitvi med žalovanjem. Pomaga ublažiti obsesivne misli in uničujoče miselne vzorce ter pomaga pri premagovanju strahov, kot so Agorafobija in napadi panike v gneči. Spodbuja, da si ogledate širšo sliko v življenju in si ogledate praktične rešitve, namesto da bi se ukvarjali z razlogi za situacijo ali pripisovali krivdo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.